Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najgorsze, że wygląda na to że lekarze też nie wiedzą :-( coż...zobaczymy co wyjdzie w badaniach w poniedziałek...
Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)Co do wizyt u gina to ja mam co 2 tyg. bo taką ma zasade pan dr. no i co 2 tyg daje L4.
Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)
Ella - mam nadzieje, ze ta alergia szybko minie. Musisz sie z tym czuc potwornie!

i moim zdaniem jest do powod do szczescia, bo mi urosly z DD do FF-G i wcale nie jestem tym zachwycona, bo najpierw ida moje piersi, a dopieto potem ja:-( wcale bym sie nie obrazila, jakby wcale sie nie powiekszaly i zostaly caly czas takie, jak przed ciazawogole to mi piersi malo urosly, moze jeden rozmiar tylko:-(

to wolę nie. Tak widziała w dokumentach , które położna drukowała około 32 tyg. było jakieś badanie i skan. Ta moja przyjaciółka , która teraz rodziła , rodziła w tym samym szpitalu i też miała 2 skany. Nie wiem czy u mnie nie dlatego ,że Młodego rodziłam w 36 tyg. i chcą zobaczyć czy temu też nie będzie spieszno 

mam nadzieję ,że już nie urosną