Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam do was takie pytanie kontrolne. Tak się zastanawiam jak często odwiedzacie swojego gin?? ja jestem u mojej raz w miesiącu myślicie że wystarczy taka częstotliwość?
. Ale tak to bym chodziła co miesiąc .. jak tam nie marudze USG co dwa tygodnie żyć nie umierac 
Mnie gin badal raz - w szpitalu w polsce.mam do was takie pytanie kontrolne. Tak się zastanawiam jak często odwiedzacie swojego gin?? ja jestem u mojej raz w miesiącu myślicie że wystarczy taka częstotliwość?

Mnie gin badal raz - w szpitalu w polsce.
Tutaj mam za soba 3 wizyty u poloznej, podczas 2 mierzyla mi tylko cisnienie, i pobierala krew i mocz, oraz sluchalysmy serdusia, podczas ostatniej dotknela mojego brzucha w okolicach pepka rekami.
myślałam że skonam :-( M był na noc w pracy i co tu robić on wraca dopiero o 6 rano a przez głowę przechodziło mi tylko jedno "śmierć na sedesie" hehe ale już sobie obiecałam żadnych chipsów do końca ciąży i karmienia piersią.mam do was takie pytanie kontrolne. Tak się zastanawiam jak często odwiedzacie swojego gin?? ja jestem u mojej raz w miesiącu myślicie że wystarczy taka częstotliwość?
zalałam pół łóżka nie zdając sobie z tego sprawy jak się przesunęłam to poczułam że mam mokre prześcieradło to wstałam zobaczyć co się dzieje. Zmoczyłam pół prześcieradła i kołdry do rana.
Ja też chodzę do mojej raz w miesiącu
Dziewczyny czy wam też wycieka z piersi siara u mnie wczoraj wieczorem zaczęła wyciekać, ale jakzalałam pół łóżka nie zdając sobie z tego sprawy jak się przesunęłam to poczułam że mam mokre prześcieradło to wstałam zobaczyć co się dzieje. Zmoczyłam pół prześcieradła i kołdry do rana.
![]()