Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pani w bibliotece-że co ja robię w szkole,gdy grypa panuje?sąsiadka,kumpela dzwoni poinformować o kolejnych pogrypowych zgonach,
Zresztą co ja Cię będę przekonywała?? szkoda mi tylko malucha -bo każda z nas TROSZCZY się teraz o dwoje -ale TROSZCZY a nie BOI -bo to drugie akurat bardziej szkodzi dziecku niż trochę zarazków.
A co jak pójdzie do żłobka albo przedszkola?? w takim wielkim kondomie będziesz go montowała żeby nic nie załapał??? bo jak dobrze pójdzie to co dwa tygodnie lekarz i łóżko
czy dać kawę i śniadanie ,żeby doszedł do siebie 

co prawda chodze zazwyczaj z K. ale tez troche z tego ze mamy mało czasu dla siebie, a nie z troski o moją pupke
No i Twoja wersja jest bardzo wiarygodna, zresztą chyba dobrze, że rośnie, jakby było inaczej to byś się dopiero martwiła.. Każde maleństwo rośnie w swoim tempie :-) ja mam wizytę przed samymi świętami.byłam dziś u gina, wszystko oki, tylko mi dzidzia za szybko trochę rośnie, bo już jest o 2 tyg do przodu:-) (choć ja stawiam na to że lekarz i aparat usg na nfz jest o jakieś 20 lat do tyłu i stąd ta różnica:-))