Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i mój Kubuś :-)
a podobno w Polsce wiecej chłopców się ostatnio rodzi...jakoś po naszym forum tego nie zauważyłam. Ale dobrze dobrzeMoj Gabriel będzie miał większy wybór na polowaniu jak dorośnie
![]()
Al bwdzie miała moja córcia obstawe
trzech braci
Uprzejmie proszę dopisać kolejną królewnę do grona forumowych maluszków:-):-):-)
Bez wątpliwości będzie dziewuszka. Ależ się cieszę. Dwie królewny moje najdroższe:-):-):-)
Zdrowiutka, ziewała, machała łapkami.
Cudowny prezent na święta dostałam
magda,fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!:-)
byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:--
-(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...

byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:--
-(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...
zawsze mu ufałam,bo miał dobrą opinię i nie bagatelizował niczego....ale dziś to się przestraszyłam...znów panika w domu,bo mi słabo i duszno................chyba przez to niedługo będę rozwódką...:-( piotrek więcej nie wytrzyma...