Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny czy ktorejs z was zbiera sie woda w organizmie?? a jesli tak to czy rozmawialyscie o tym z lekarzem?

Mi się też cellulit porobił a pije strasznie dużo wody.A czy wy też macie rano mega "kaca" tzn.usta język zaschnięte na amen?w sumie to w nocy jak ide siusiu to juz mam język jak kołek mimo że pije hektolitrami wodę![]()

choć piję dużo, może nie hektolitry ale sporo...

i to pewnie od tego, od dzis sie ograniczam i wiecej bede pilami, mi ;-) nie gadalam z nikim, bo pewnie polozna powie mi, ze takie uroki ciazy....dziewczyny czy ktorejs z was zbiera sie woda w organizmie?? a jesli tak to czy rozmawialyscie o tym z lekarzem?
Tez mam suchosci w nocy. Ostatnio butelka politrowa przestaje wystarczac, bede musiala na noc przynosic litrowaMi się też cellulit porobił a pije strasznie dużo wody.A czy wy też macie rano mega "kaca" tzn.usta język zaschnięte na amen?w sumie to w nocy jak ide siusiu to juz mam język jak kołek mimo że pije hektolitrami wodę![]()