Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardziej dokucza mi ból w podbrzuszu i pachwinach podczas chodzenia, tak że każdy mały spacer mnie męczy. Ten pas na pewno nie usuwa bólu całkowicie ale mam wrażenie, że pomaga 
Katik, dobrze bedzie. To ze idziesz na badania do bardzo dobrze. Zajma sie Wami na pewno dobrze.Dla dziewczyn, ktore maja podobne objawy: nie lekcewazcie tego. Do lekarza biegiem.
Ja jestem spanikowana na maxa i becze. Teraz w szpitalu pewnie wyjdzie mi cisnienie 200/150.
Zatrucie ciążowe, Ciąża i poród > Zatrucie ciążowe
Njabardziej mnie martwi jak czytam o czyms takim:
Czasem konieczne jest wcześniejsze zakończenie ciąży i wywołanie porodu. Jest to wymagane, gdy zagrożone jest życie matki lub dziecka: wody płodowe są zielone, kobieta ma nadciśnienie tętnicze, jest chora na cukrzycę lub zagrożona zatruciem ciążowym.
, a dzis wyniki ksiazkowe
Powiedziala mi GP, ze czasami tak sie dzieje i ze widzimy sie za 2 tyg i spr co tam slychac, wiec zle wyniki jeszcze o niczym nie swiadcza. Glowa do gory, bedzie ok
No i dupa. Blada
Juz myslalam, ze bedzie lepiej, bo w nocy rece nie dretwialy, czyli obrzeki sie zmniejszyly, i po nogach tez to widze, a tu co na wizycie wyszlo?
Bialko w moczu, cukier w moczu, krew w moczu!:-
-
-(
Na 14.20 mam sie odmeldowac w szpitalu bo w przychodni zadnych badan porobic nie moga, a w szpitalu poleca hurtem od gory do dolu.
Dobrze, ze slyszalam bicie serdusia malej, czuje jak sie rusza, wiec mam nadzieje, ze z nia wszystko dobrze. No i polozna pomacala macice, i chyba Malutka, i stwierdzila, ze wydaje jej sie wieksza niz 30 tygodni. Moze dzis zrobia usg w szpitalu to bede wiedziec co i jak.
Ale mam dola :--
-
-
-(
Dla dziewczyn, ktore maja podobne objawy: nie lekcewazcie tego. Do lekarza biegiem.
Ja jestem spanikowana na maxa i becze. Teraz w szpitalu pewnie wyjdzie mi cisnienie 200/150.
Zatrucie ciążowe, Ciąża i poród > Zatrucie ciążowe
Njabardziej mnie martwi jak czytam o czyms takim:
Czasem konieczne jest wcześniejsze zakończenie ciąży i wywołanie porodu. Jest to wymagane, gdy zagrożone jest życie matki lub dziecka: wody płodowe są zielone, kobieta ma nadciśnienie tętnicze, jest chora na cukrzycę lub zagrożona zatruciem ciążowym.
I nie płacz kochana...:-(
to też może świadczyć ponoć o zatrzymaniu wody...
ale spokojnie...w czw. bedzie to mój lekarz oglądał i zobaczymy co powie..