Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawdzał też dokładnie serce (widać bardzo dobrze zastawki i wszystkie elementy, nie wiem czemu któraś z Was pisała że nie widać).

Na zawal padne kiedys i tyle tego wszystkiego bedzie!
-dla mojego spokoju:-)A ja właśnie wróciłam z zabiegu - nie mam już naczyniaka, laserowo usunięto dziada
Niewiele mi wolnoNic ciepłego, nic twardego, ustami nie ruszać, żeby strup nie pękł.

I +8kilo, lekarz stwierdzil ze to za duzo.
Bez jaj -za dużo??? to może dieta?? chyba z byka spadł!!! a ten lekarz to rozumiem atleta o nieskazitelnym wyglądzie??
Ja mam 13 kg na plusie a przed ciążą też miałam lekką nadwagę (4kg) i jakoś moja lekarka mówi ze się ładnie zaokrąglam
I że brzusio już okrąglutki, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam +20 i jakoś wielkiej afery nie było bo wyniki i samopoczucie było dobre. A ja moją wagę mam już teraz w pompie na pewno lekko dobiję do 20 a może nawet 25 kg i mam to gdzieś potem się będę katować a teraz jem to na co mam ochotę 

Zalecila jesc mieso gotowane,co do owocow i warzyw nie musze sie ograniczac,i nie mam zamiaru,tym bardziej ze jablkozercom jestem;-)Na zawal padne kiedys i tyle tego wszystkiego bedzie!
L zwolnil sie z pracy by ze mna pojechac, 14.15 stawilismy sie na polozniczym i czekamy. Pobrali probke moczu, i zaprosili na KTG. Polezalam z pol godzinki, Mala skakala i krecila sie bez zarzutu. Cisnienie w normie, choc jak na mnie minimalnie wyzsze - 126/74, no ale to sie i tak dziwie, ze po takim zdenerwowaniu nie bylo wyzsze. Potem okazalo sie, ze badanie moczu wyszlo idealnie. Kolejna probka - i po chwili znow wyniki idealne.
Stwierdzili, ze ranna probka musiala byc zle pobrana - albo w samym pojemniku byly jakies brudy.
Ogolnie wykluczyli infekcje moczu na 100 %, wyniki z krwi beda na dniach.
Mam nadal sie obserwowac, wypoczywac ile sie da, sikac jak najwiecej by tej wody sie pozbyc, ale niczym innym nie stresowac, bo wszystko jest w normie.
Kamien z serca. I duza buzka dla Was za cieple slowa.
A najlepiej to może ograniczyć jedzenie, porąbani ci lekarzeJa mam 13 kg na plusie a przed ciążą też miałam lekką nadwagę (4kg) i jakoś moja lekarka mówi ze się ładnie zaokrąglam
I że brzusio już okrąglutki, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam +20 i jakoś wielkiej afery nie było bo wyniki i samopoczucie było dobre. A ja moją wagę mam już teraz w pompie na pewno lekko dobiję do 20 a może nawet 25 kg i mam to gdzieś potem się będę katować a teraz jem to na co mam ochotę
![]()

Przy badaniu lekarka czuła ze to główka napiera a kiedy robiła mi usg okazało sie ze mała zdązyła już przekrecic sie pupą do dołu
ma tyle miejsca że może robic co chce.

Serduszko pieknie bije,przepływy prawidłowe.Waży 1100 g no i Helenka nadal jest Helenką