Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wstaje z kibelka to momentalnie mala reaguje jakas akcja i chodze prawie zgieta w pol - taki ciezar czuje 
Ja mam tak samo. Od kilku dni wierci sie prawie nieprzerwanie, chociaz nie kopie czetro, raczej mam wrazenie, jakby przesuwal sie z jednego boku na drugi i spowrotem. Wczoraj nie moglam zasnac przez to krecenie sie, bo jest to nieco bolace uczucie. Nie boli jakos bardzo, ale wystarczajaco zeby nie moc zasnac:-(Czy Wy tez tak macie, ze prawie caly czas czujecie maluszka? Moja albo wierzga albo sie obraca w jakis taki sposob, ze robi mi sie ciezko w brzuchu lub wrecz mam wrazenie, ze brakuje mi juz skoryJak wstaje z kibelka to momentalnie mala reaguje jakas akcja i chodze prawie zgieta w pol - taki ciezar czuje
![]()
ale co tam - chce wiedziec czy u Synka wszystko ok, a jak nie chce mi zrobic badania po dobroci, to trzeba krecic, nie?
Mam nadz, ze wszystko jest ok :-)Czy Wy tez tak macie, ze prawie caly czas czujecie maluszka? Moja albo wierzga albo sie obraca w jakis taki sposob, ze robi mi sie ciezko w brzuchu lub wrecz mam wrazenie, ze brakuje mi juz skoryJak wstaje z kibelka to momentalnie mala reaguje jakas akcja i chodze prawie zgieta w pol - taki ciezar czuje
![]()
Poszłam z synkiem na podwórko. Ja tylko stałam ewentualnie chodziłam za nim żeby go pilnować... i tak godzinę. Przyszłam do domu i padlam

:-( przedwczoraj miała nogi pod moim lewym żebrem, wczoraj w prawej pachwinie -dziś jej głowe czuję pod lewym zebrem a nogi po prawej stronie co oznacza ze jest tyłkiem tak gdzie powinna być głową...nie wiem jak mam jej wytłumaczyć ze jest coraz większa i ma coraz ciaśniej a mamusi anie chce być cięta bo Ona się nie obróci
no nic czekam na kolejne usg -chociaż co to da -przed ostatnim się ułożyła dobrze:-(
przychodzi moment ze jestem spocona od głowy po stopy i nie wiem czy to przez to że piję jak smok? czy dlatego ze hormony??
słyszałam ze po porodzie potliwość jest zwiększona ale w ciąży??