reklama

Kwietniówki u lekarza

Justa też mam w brzuchu małego wierciołka

-tylko nie wiem dlaczego wierci się w każdą stronę tylko nie w tą co powinna:confused2::-( przedwczoraj miała nogi pod moim lewym żebrem, wczoraj w prawej pachwinie -dziś jej głowe czuję pod lewym zebrem a nogi po prawej stronie co oznacza ze jest tyłkiem tak gdzie powinna być głową...nie wiem jak mam jej wytłumaczyć ze jest coraz większa i ma coraz ciaśniej a mamusi anie chce być cięta bo Ona się nie obróci:no::szok: no nic czekam na kolejne usg -chociaż co to da -przed ostatnim się ułożyła dobrze:-(

Dziwne pytanie moze ale -czy tylko ja się tak poce:eek::eek: przychodzi moment ze jestem spocona od głowy po stopy i nie wiem czy to przez to że piję jak smok? czy dlatego ze hormony??:confused2::sorry: słyszałam ze po porodzie potliwość jest zwiększona ale w ciąży??

ja tez sie pocei barzo mi goraco a ini tego wokol mnie nei odczuwja
moze to dlatego ze mamy teraz rozszerzone naczynia krwionosne

reklama
Co do pocenia, to nie jest tak zle, choc faktycznie nieco sie nasililo, ale musze przyznac, ze jest mi bardzo cieplo. Laski w biurze siedza w swetrach, a ja w cienkiej bluzeczce i mi goraco, a one orzejnik odkrecaja:-p

Moja Dzidzia tez nie daje o sobie zapomniec. Co prawda nie kopie mocno ale tez czuje tak jak pisala aga2010. Zmienia co chwile pozycje wiec 13x13 nie jestes sama i zobaczymy czy Mała zachce się przekrecic bo tez wole nie miec cc. Tatus jej tlumaczy mam nadzieje ze ma na nia wystarczajacy wplyw i to podziala.

A z poceniem sie to tez zauwazylam ze jest troche mocniejsze, ale za to co chwile mam uderzenia goraca-wtedy oblewam sie cala potem i strasznie mi goraco- widocznie hormony, mam tak od poczatku ciazy a teraz coraz czesciej. Moja gin mowi ze to jak najbardziej normalne.

Ba to odpoczywaj i zero stresu!!! Jestesmy z Toba! :)

justa....na goły tyłek Ci sie należy:tak:, no ale dobrze ,że z Wami wszystko ok...cieszę się strasznie:tak:

katik...czekamy na Ciebie, odezwij sie jak będziesz juz w domku:tak:

forget...a co tam u Ciebie?, mam nadzieje,że juz lepiej z tą cholestazą.

ba
a Ty nie uciekaj z tego szpitala, dasz radę, może za parę dni sami Cię wypiszą;-)

Mam nadzieję,że juz nie będzie żadnych sensacji i że wszystkie wytrwamy do kwietnia w dwu pakach, ale jeśli (tfu,tfu), którejś przydaży sie jakiś nie przewidziany pobyt w szpitalu i będzie milczec tak jak justa, to uduszę.....ZROZUMIANO?????

Wronka, a jak Twoje KTG? rozumiem, ze brak info na ten temat znaczy ze nie ma o czym pisac, czyli wszystko w jak najlepszym porzadku:tak::-)

Ach widzisz...rozpędzilam się i napisalam na głównym. Zapis wyszedl ok:tak:. Dostalam opier..l za to,że po upadku nie [pojechalam do lekarza i generalnie Pani doktor byla z tych co to lepiej od nich z daleka:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry