reklama

Kwietniówki u lekarza

A jeśli chodzi o przekręcenie się to ostatnio na USG 4D gin. powiedziała, że przekręcanie się ma nastąpić do albo w 35tygodniu (nie pamiętam czy "do" czy "w" :zawstydzona/y:, ale w piętek moją gin. dopytam;-))

U pierworódek dzieci (statystycznie) przekręcają się wcześniej- zazwyczaj w okolicy 30 tygodnia ciąży, u wieloródek później (do 35 właśnie). Mój się już ustawił główka w dół i wg. gina ryzyko, że 'fiknie' w drugą strone jest minimalne (na szczęście), bo ma juz mało miejsca (pączek ma 2200 :-D).

reklama
hej
mnie cos swedzi cialo troszke, tak jakby szczypie...robilam dopiero badania na cholestate i wyniki byly b dobre.....hmmmmmmmm
moze powinnam powtorzyc badania.

Hej dziewczynki, my dalej w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjdziemy bo jest ryzyko że dzidziuś okręca się pępowiną.
Generalnie czujemy się dobrze, musimy sie tylko upewnić że nic nie grozi Małej.
buziaki;-)

My też czekamy żeby Mała się odwróciła bo na ostatnim usg była pośladkowo. Jak narazie to wydaję mi się że jeszcze się rusza i przekręca więc mam nadzieję ze na usg 4d- już za niecały tydzień-jupi, już będzie łądnie ułożona

Hej dziewczynki, my dalej w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjdziemy bo jest ryzyko że dzidziuś okręca się pępowiną.
buziaki;-)

Forget, najważniejsze że wszystko dobrze u Was:tak:
Nasz Mała też ostatnio pośladkowo była ułożona, ale ona tak się wierci i przewraca, że pewnie jeszcze milion razy zmieni pozycję:-D

reklama
buziaki;-)

To cieszę się że samopoczucie dobre :tak: Miejmy nadzieję, że jednak Mała zostawi tę pępowinę w spokoju i będzieci mogły wrócić do domciu... dużo zdrówka życzę!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry