Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusia87 aż sobie z ciekawości spojrzałam cóż to za wynalazek ten Tardyferon Fol.,wygląda, że to mieszanka żelaza, kwasu foliowego i wit.C.Też miałam kiepską morfologię, lekarz przepisał mi Hemofer i wit.C, a do tego jeść jak najwięcej białka bo, jak się wyraził, "Bez białka, to się tylko stolec ufarbuje"I miał rację, dwa miesiące z żelazem i białkiem (mleczko, serki,chude mięso), a wyniki (dzisiaj odbierałam) lepsze niż na początku ciąży :-)

Na zdrowieZa to poradźcie co zrobić, jak boli na zgięciu w miejscu,gdzie kończy się biust, a zaczyna brzuszek. Jak trochę posiedzę, to czuję jakby mi ktoś ten paseczek skóry papierem ściernym przejechał....
![]()
Też tak mam!! Szczególnie pod lewa piersią. Zdjęcie stanika i pozycja półleżąca lub leżąca pomaga.Na zdrowieZa to poradźcie co zrobić, jak boli na zgięciu w miejscu,gdzie kończy się biust, a zaczyna brzuszek. Jak trochę posiedzę, to czuję jakby mi ktoś ten paseczek skóry papierem ściernym przejechał....
![]()

superHURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Posiew mam czysty!! NIc nie wychodowali. Jak ja sie ciesze!!
No i umówiłam się na 30 marca na 13:45 na kontrolę... ostatnia na 100% no chyba że do tego czasu urodze![]()