gosienkag76
Fanka BB :)
Zielona Moja ginka sama mi zaproponowała i też byłam w szoku bo po poprzednich porodach nie miałam robionego usg tylko zwykłe badanie na samolociku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam natomiast skłonnosc do bliznowców, wiec moja kreska po cc jest nieco grubsza i czerwona...ale smaruje ja masciami na blizny, moze to cos da...
ja, nauczona doswiadczeniem po poprzednim cc staralam sie nie wysilac przez 6 tygodni, coby sie zrostow nie nabawic...na razie jest ok, ale to chyba jeszcze za wczesnie by wyczuc zrosty...bardzo nieprzyjemna i bolesna sprawa :-(
ja tez mam tendencje do bliznowców i poprzedia blizne miałam okropna teraz mam ładna bo szwem kosmetycznym robiona ale i tak jest różowa narazie . ale w porównaniu do tamtej teraz mam sliczna i cieniutka kreske a poprzednio miałam taka odstajaca tą blizne bbllee

Aniam pytanko mam do Ciebie.Jestes juz po 2 cesarce,mozesz miec i 3? Ktos cos Ci na ten temat powiedzial?
Ja niebawem ide do lekarza po skierowanie na usg dowcipne ;-) Bo tez tylko na samolocie mialam,a chcialabym sie lepiej sprawdzic.
Ty aniam mialas dwa razy cc i masz dwie blizny ??? Ja myslalam ze jak sie ma druga cesarke to tna w tym samym miejscu![]()
A co sie z takim zrostem robi? Jakos to sie leczy???