tab
Isiowa mama
a ja troche zmienię temat - ile płaci(się)cie za chrzest w swojej parafii ? ile wypada a może trzeba zapłacic?
U nas prawdziwe "co łaska", ale pytałam koleżanek, które ostatnio chrzciły i okazuje się, że każda z nich dawała 100zł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja troche zmienię temat - ile płaci(się)cie za chrzest w swojej parafii ? ile wypada a może trzeba zapłacic?
odnośnie pytania o chrzest - to jest cos takiego że ksiądz może odmówić chrztu, jeśli są przesłanki ku temu , ze dziecko będzie wychowywane nie po katolicku- a chyba brak spowiedzi, to taka przesłanka niestety...
odnośnie tematu spania - zdradźcie przepis na te długie drzemki, plisssss![]()
My dzisiaj załatwialiśmy chrzest. Zastanawiam się, co będzie jak ksiądz się dowie, ze nie mamy ślubu kościelnego. Narazie nie spytał o to, ale co będzie później, jak się wyda... Pierwsze dziecko chrzcił nam znajomy ksiądz u moich rodziców w parafii, więc nie było problemu.