Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja Zuzka tez płaczę na spacerku.Siadam gdzie sie da i cycoleWitamy sie
Mala usnela, co dziwne bo ostatnio w dzien w domku nie chce spac, tylko na spacerkach... ale mam wreszcie troszke czasu dla siebie... a raczej na pakowanie... jutro jedziemy na cztery dni do rodzicow... maz caly tydzien wpracy od rana do weiczora wiec nie bedziemy siedzialy same, chociaz maz juz marudzi ze bedzie tesknil za mala, a ja boje sie jak damy sobie rade w innym domku, wiec moze nie do konca to przemyslalysmy
Ewitko, Ewuska wiem ze dzieci karmionych piersia sie nie dopaja, ale jest coraz cieplej czy na spacerku mozna podac jej wode, bo cyca nagle wyciagnac to ciezko... a odciagac chyba przed kazdym spacerem tez bez sensu, moje obawy to wina tego ze moja mala budzi sie na spacerku i czasem placze, nie wiem czy glodna jest czy co...
myślę że te pieniste kupki to normalne,po naszym jedzonku coś zbuszowało,wodniste bedą dopuki nie zaczniemy wprowadzać pokarmów stałych.Krew może być wynikiem bólu brzuszka i zaparcia,coś pękło przy wysiłku.Ewusia31 a tez Twoja Zuzka miala podobne objawy? no i co wlasciwie mozna jesc? bo ja tak czytam i czytam i naprawde sama marchewka i woda mi zostanie:0Ale ja bardzo chce karmic Toske piersia tymbardziej ze mam mnostwo pokarmu dlatego tez mimo swojej anemi zdecydowana jestem a eliminacje wszystkiego co jej szkodzi.