• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
no my juz tez glowka wyzej niz byla szczegolnie u pediatry trzyma tak jak powinna (chyba popisowke wali ze potrafi wtedy) a w domu czasem wysoko a czasem sie nie chce

dzień dobry :-)

U nas białe było, ale ostatnio jakoś nie ma. Ale od czasu do czasu muszę tam wytrzeć, bo przecież uwalanie się po pępek to specjalność naszego dziecka ;-)

Pytanie do Dziewczyn, których Maluchy idą do żłobka. Czy i kiedy zacząć przygotowania? I jak w ogóle miałoby to wyglądać? Na razie wiem, że muszę za jakiś czas wprowadzić karmienie mieszane. A co z rytmem dnia? Coś będziecie robić w tym kierunku?
Rany, jak ja się boję września. Już ryczę na samą myśl.

Witam po przerwie
U nas w miare spokojnie tylko ostatnie nocki mala ma niespokojne. Nie placze ale duzo sie krecie i musze ja poglaskac albo potrzymac za raczke zeby znowu zasnela.

W temacie tej bialej wydzieliny to ja tez nie wymywam do konca. Przy kupce sprawdzam czy nic tam nie ma a jak jest to wymywam tylko to zabrudzone.

Zrobila sie nam ostatnio brzydka sucha skora wiec przerzucilam sie na kapiele w Oillan-mam nadzieje ze pomoze. Na szczescie ciemieniucha juz za nami-pomogla parafina, oliwka nie dawala rady.

Ligotka gratuluje glowki.
Moj leniwiec dalej nie bardzo wie jak sie za to zabrac. Za to w pionie pieknie sobie radzi.

Viki my tez coraz czesciej na butli. Pediatra nam kazala bo mala slabo przybiera a ja pomimo staran nie mam na tyle pokarmu zeby ja zaspokoic.

reklama
hehe ano tak :P widzisz a u nas bidulka nawet swojego pokoju nadal nie ma bo tata uparty :P

rachell ja chce moja poslac do zlobka jak skonczy rok, od wrzesnia pojdzie na dwie godzinki do babci (ja chce wrocic na pol etatu od 7 do 11, maz pracuje od 9) boje sie tego jak nie wiem bo tesciowa starej daty i ma swoje nawyki ktore wprowadza wiec pewnie spiec bedzie co niemiara, maz obiecal ze pierwsza klotnia i szukamy niani, tylko nie jest to takie proste bo musialabym placic jej wiecej niz zarabiam chyba :/ no wiec tez juz mi sie koszmary snia :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry