reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
witam się i ja

wczoraj Jasiowi robiłam 4 urodzinki:)ale mój maluszek juz duży:p
Gratuluję ząbka,moja Zuzia dostała już dwa razy czopek tak sie slini i wrzeszczy jak jej dotykam,zaraz się przebije.Sposobem na sprawdzenie jest postykanie łyżeczką w dziąsełka:)jesli nawet nie czuć palcem to bedzie brzdęk:)

Wczoraj bylo fajnie,slonecznie i ciepło.Dziś pochmurno ale ok 20 st.
Nas szczepienia czekaja za tydzień.Ciekawa jestem jej wagi,bo dalej drobniutka.

milego dnia:)

Witam się i ja.
Nie odzywałam się bo humoru nie miałam. W skrócie:
W czwartek byłam w firmie i szefowa mnie poinformowała,że robiła wszystko ale nie dało się umowy przedłużyć:-( Mówię wam,że jakby ktoś mnie walnął,normalnie nóż w plecy:wściekła/y:Cały czwartek przeryczałam,w piątek rozmawiałam z kierownikiem regionalnym,który poradził abym napisałą pismo do kierowniczki.Napisałam i czekam na odpowiedź.Bo te s**i nie zrobiły nic aby dać mi tą umowę,nawet mojego wniosku nie wysłały,bo jakby wysłały to umowa by była.Także mówie wam humor do d**y,bo tak nie sprawiedliwie ze mną postąpiły.Umowy dostały te które g***o wielkie pracują i postanowiłam,że jeżeli mi odpiszą,że nie to tak im koło d**y narobię,że się osr**ą.Opiszę wszystko i do prezesa firmy wyślę,niech wie co się tu dzieje:no:

Agunia, współczuję. Co za podłe traktowanie. Ale wiesz co, ja bym na Twoim miejscu nie pisała o niczym do nikogo. Nie paliłabym mostów. Na swoim przykładzie powiem Ci, że nigdy nie wiadomo, kiedy i w jakim układzie spotkasz swojego poprzedniego pracodawcę czy współpracownika. Zdaję sobie sprawę, że jesteś wściekła. No ale zrobisz jak uważasz.

Co do zębów, to chyba pozazdrościłam i teraz mi wyłazi dalszy kawałek ósemki ;-) (one mi tak w częściach się ujawniają).

Rachell one działają na nie korzyść firmy,zamiast 10 normalnych pracowników siedzi 14 z czego 2 pracują,a reszta tylko wygląda.Za bardzo mi zależało na pracy,żeby tak to zostawić.

witam sie i ja ;)
u nas pogoda super, Lenka drugi dzien wariuje przez zabki .masakra .mam juz dosc ,a glowa boli mnie max od plakania malej . do tego robotnikow mam na glowie bo mi ogrzewanie zmieniaja w mieszkaniu i halas max i musze z mala na spacery chodzic zeby zasnela bo w domu halas . wczoraj mala 6 razy spala po ok 20 min ,myslalam ze sfiksuje .

a ja mam kolejny raz postanowienie i jestem na diecie hahaha ciekawe czy wyjdzie ;)

witam sie i ja ;)
u nas pogoda super, Lenka drugi dzien wariuje przez zabki .masakra .mam juz dosc ,a glowa boli mnie max od plakania malej . do tego robotnikow mam na glowie bo mi ogrzewanie zmieniaja w mieszkaniu i halas max i musze z mala na spacery chodzic zeby zasnela bo w domu halas . wczoraj mala 6 razy spala po ok 20 min ,myslalam ze sfiksuje .

a ja mam kolejny raz postanowienie i jestem na diecie hahaha ciekawe czy wyjdzie ;)
to może ja się przyłącze,bo razem razniej,od dzis jem 4 razy i bez kolacji:)

reklama
a ja witam z mopem i scierka.Wpadlam zobaczyc tylko co slychac u ciotek i lece sprzatac dalej
dzis juz zrobilam zupe kalafiorowa i ciasto tiramisu sprzatlam salon i lazienke
czas na sypialnie pokoje dziewczyn i kuchnie i korytarz ech nie mam sily ale do jutra chciala bym skonczyc bo jutro obiad i kolacja rocznicowe na miescie.(przelozylismy jednak na weekend) a sobota i niedziela na dzialce u rodzicow

Do góry