Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jednocześnie składamy naszemu bliźniakowi gorące sto lat!!vikingus najgorsze ze ona ciagle to samo, nic do niej nie dociera, ona mowi ze 18 na wyslanie dziecka spac to za wczesnie! Ja do niej ze skoro spi mi do 6 - 7 bez przerwy to chyba nie jest za wczesnie skoro dziecko jest juz marudne i chce spac, a ona za chwile nadal swoje... i tak w kolko! chyba tez musze zaczac sie z tego smiac... chociaz jak pomysle ze moje dziecko ma rozwijac sie i rosnac w jej towarzystwie to chce mi sie wrzeszczec i beczec, bo wasze dzieci beda chodzily a moja bedzie dalej lezec bo "ja nogi bola"...

dobre

Nasiu a próbowałaś tej kaszki, u mnie dalej działa, budzi się jasne w nocy ale juz nie co godzinę a też tak było tylko np co 3,5 ... czasami tylko 1 pobudka o 12 w nocy i nad ranej cumcia ale ostatnio to spimy do 11 wiec wole zeby cuimkał i dał mamie pospać