Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze pojdziemy na spacerek bo piekne sloneczko za oknem:-)Suseł alergia najczęściej pokazuje się na kończynach czy buźce inne partie ciała nie muszą być zajęte. Kuba ma wysypki w postaci takich szorstkich czerwonych lub bladych placów/skupisk krostek. Najlepiej zrób zdjęcie to może lepiej będzie wiadomo, bo jednorazowa wysypka może wyglądać inaczej niż u atopowców.Dziewczyny, mam pytanie do mam dzieci z alergią pokarmową: Nika wczoraj dostała wysypki, całe ciało ale bez brzucha i plecków, najbardziej buzia i nóżki. Nie ma gorączki ani żadnych innych objawów choroby. Myślę że to może reakcja na jakieś jedzenie ze żłobka ale przez weekend nie mam jak sprawdzić co jadła w czwartek. Jak można poznać że to alergia pokarmowa? Te jej krostki wyglądają jak potówki czy kaszka- takie małe czerwone suche krostki, bez żadnej ropy czy czegoś w tym stylu.
A czy to może być ospa?
Pomóżcie...