Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej zgłaszam ze 26 stycznia zostałam mama po raz drugi! O 9:15 przyszła na świat Hania, całe 58cm i 3950 g szczęścia. Urodzona sn, 10/10 pkt.
juz jesteśmy w domku bo wypuścili nas po drugiej dobie![]()
porod lekki, bo pierwsze skorcze zaczęły sie o 6:25 a urodziłam juz o 9:15, dobrze ze byłam w szpitalu na patologii ciazy bo nie wiem czy bym zdążyła do szpitala
reakcja Kajtosza na siostrę jest niesamowita - podaje jej smaczna, głaszcze po glowce, przynosi pampersy itd. Trochę zazdrosny jest o mnie bo nie było mnie przez trochę w domu, pozńiej wracam z innym dzieckiem i jeszcze je dużo przytulam bo karmie piersią ale jakoś sobie damy radęw każdym razie bunt dwulatka chyba osiągnął szczyt. Zaczol sie rzucać jak mu coś nie pasuje i odstawiac histerie w parterze. Kładzie sie na ziemi i krzyczy, ale jak nie zwracamy na niego uwagi w tym momencie to szybko wstaje uspokaja sie i przychodzi sie o coś pytać wtedy cierpliwie odpowiadamy na pytania a pózniej idziemy sie bawić
![]()

A jak nikt na nią uwagi nie zwraca lub jest sama ze mną to idzie obrażona do swojego pokoju i wraca po chwili jak by nigdy nic ;-)