Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękuję Wam kochane, to teraz mam pietra, bo w sumie nie aż tak dużo siedziałam przy lapie, ale jak siedziałam to najczęściej miałam go na kolanach(((((((((((((((((((((((((((( mam nadzieje, że się nie nie stało
((( kurde i znów kolejny problem :/
ja tez trzymam na kolanach, calkowicie bezpieczne to jest i nie ma zadnego wplywu na ciaze i dziecko

nie jest to całkowite bezpieczne,są specjalne stoliki do korzystania z laptopa poniewaz sie grzeje a te ciepło nie jest dobre dla ciazy(jak i kapiele w goracej wodzie).Stacjonarny komputer też do 4 godzin dziennie powinien być użytkowany.
To tak samo jak z np.paleniem w ciazy,sa kobiety które palą i krzyczą że nie szkodzi bo ich dziecku nie zaszkodzilo,te którym zaszkodzilo juz tak głosno nie krzyczą.Lepiej dmuchać na zimne.
i pozatym co opisalaś mają kąpiele również wplyw taki sam jak cieplo laptopa trzymanego na brzuchu(nie na kolanach).A kapieli goracych powinno sie unikac dlatego ze rozgrzewaja organizm, wzrasta bicie serca i zwalnia doplywy krwi do dziecka, laptopowie daleko do takiego dzialania.
fajnie,rzeczywiście nie tani.Daj znać jakie ma działanie i czy warty cenyJa tez staram się dmuchać na zimne.
Wczoraj dostałam od koleżanki olejek na rozstępy Bio-Oil, ponoć skuteczny. Ucieszyłam się, bo miałam w planach go kupić, ale szkoda mi było kasy. Konstynencja podobna do oliwki, zobaczymy czy okaże się skuteczna;-)