Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miałam 3 roznych ginekologów i każdy zabranial mi gorących kąpieli i tego bede się trzymać.Nie wiem po co ten atak?mam swoje zdanie i swoje podejście do ciązy,to moje ciało i moje dziecko.Moj ginekolog też z kosmosu nie spadł,a położna to cos gorszego?Chetnie przeczytam te opinię zwiazku ginekologów?
nie sieję paniki,wyraźnie napisałam że nie ma co popadać w paranoję.
Swoje zdanie wyraziłam i go nie zmienie,dla mnie temat jest zamkniety.
no wlasnie nie zgadzamy siewidzisz i tu tez się nie zgadzamy,ja wolę faszerować sie lekami(duphaston) i za wszelką cenę staram się utrzymać ciąże a nie mieć podejście "co ma byc to bedzie","bóg tak chciał(natura)" i jak nie te to inne.
Podtrzymanie ciazy i unikanie zagrożenia to dla mnie priorytet.Tak samo jak bycie matka i dbanie o swoje dzieci w dalszej częsci.Faszeruję je lekami jak sa chore i nie pozwalam zgnic przed laptopami![]()
taka sama strona jak nasza,wyraznie napisane ze nie nalezy stosowac nic z tej strony bez konsultacji,no i nie przegrzewac ciala powyzej 102,2 F.(
"Informacje zawarte na tej stronie w niniejszym dokumencie jest wyłącznie do celów edukacyjnych i nie jest przeznaczony do diagnostyki lub leczenia. Wszelkie informacje znaleźć na tej stronie w niniejszym dokumencie powinno być omówione z służby zdrowia. Wykorzystanie tych informacji powinno odbywać się zgodnie z planem ochrony zdrowia przedstawione przez pracowników służby zdrowia . Dla konkretnych porad medycznych, diagnozowania i leczenia, skonsultować się z lekarzem . Wszystkie treści są chronione prawem autorskim przez American Association Ciąża ile nie zaznaczono inaczej .)"
i tekst dotyczy glownie jacuzi i to zaleca te stowarzyszenie na ktore sie powolujesz:
Tłumaczone-
"Stowarzyszenie nie zaleca korzystania gorące kąpiele w czasie ciąży, są tu pewne kroki można podjąć, aby zmniejszyć ryzyko :
wiec o co biega?wyraznie nie zalecaja a Ty sie na nich powolujesz
- Ponownie zaprogramować jacuzzi do utrzymania niższej temperatury .
- Limit czasu w jacuzzi do 10 minut.
- Kontrolowania temperatury wody przez zanurzenie termometru w jacuzzi.
- Kontrolować temperaturę ciała , aby uniknąć przegrzania .
- Zwróć uwagę na znaki ostrzegawcze , takie jak coraz niewygodne lub jeśli stop pocenie się.
![]()