reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Clauditka to gratuluję synka

Poziomkowa - ja kupować będę dopiero we wrześniu, bo teraz to kasy u mnie chwilowo brak na takie rzeczy

reklama
Witam:-) Ja dziś miałam w szpitalu wizytę i posiedziałam 2 godziny by przez 5 minut dowiedzieć się, że póki co jest ok:rofl2: Usg miałam, ale takie 1-minutowe i doktor powiedziała mi, że mają dużo ciężarnych i nie mają dla nich wystarczająco czasu, więc mam sobie chodzić co 5 tygodni do lekarza ogólnego:-p
Polis, jak pisały dziewczyny krwawienie dziąseł w ciąży często się zdarza. Mi też krwawią mimo, że używam pastę do wrażliwych dziąseł/zębów i ultra miękką szczoteczkę. Ponoć pomaga oprócz witaminy C, pasta do zębów Meridol. Mam zamiar ją kupić jak będę w Pl. Co do swędzącego brzuszka to radzę nałożyć więcej kremu, bo to skóra się rozciąga. Ja póki co używam bio-oil i chyba już przy nim zostanę, bo jest (tak mi się wydaje) rzeczywiście dobry;-)
Rutkosia, trzymam kciuki za wizytę;-)
GosiaLew, sweterki ładne, zwłaszcza te 2
HIT JESIEŃ/ZIMA 2010!!! SEXY DEKOLT (1196509852) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ESTYL_SELIN_NAJPIEKNIEJSZY SWETEREK CIĄZOWY_MAMO (1188783608) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Hej dziewczynki ja już po wizycie Roszek cudny jest już taki duży i waży już 150 gram groził już mamusi paluszkiem;D Wszystko w porządeczku zdrowy i mam już nie brać duphastonu bo ciąża zdrowa i silna hihi;D
Ale mi się japa cieszy;D

Rutkosia super, że wyniki dobre i maluszek już nie taki mały

Jeżynka to Ci współczuję, nastawiona byłaś na co innego pewnie

clauditkano i kolejny zdrowy chłopczyk, Gratuluję

A te ubrania fajne nawet, ja też będę musiała zrobić jakieś zakupy, a szczególnie coś ze spodni, bo w najluźniejszych moich jakoś tak nie wygodnie

Rutkosia, cieszę się, że wszystko dobrze:-)
Moniabir, ja nie lubię długich wizyt, ale te są naprawdę expressówki:-p Na szczęście chodzę na wizyty prywatne dodatkowo i z ginekolog jestem zadowolona:-)

Poziomkowa znieczulenia w ciąży nie można dostać chyba. Ja muszę zacząć chodzić do dentysty, chociaż panicznie się boję, ale bardziej się boję straty zębów.

u nas odradzaja i tylko w przypadkach ze nie ma innego wyjscia. Dentysci odradzaja leczenia w czasie ciazy chyba ze jest tak zle ze nie mozna czekac.

Witam:-) Ja dziś miałam w szpitalu wizytę i posiedziałam 2 godziny by przez 5 minut dowiedzieć się, że póki co jest ok:rofl2: Usg miałam, ale takie 1-minutowe i doktor powiedziała mi, że mają dużo ciężarnych i nie mają dla nich wystarczająco czasu, więc mam sobie chodzić co 5 tygodni do lekarza ogólnego:-p

wow to faktycznie ciekawa wizyta! i to jeszcze do ogolnego kazal chodzi, w ktorym kraju mieszkasz?
Najwazniejsze ze wszystko dobrze

Rutkosia super ze wszystko dobrze!

dziewczyny dziś czasu brak wiec tylko troszke poczytuje, ale nie bardzo jestem w temacie na bierząco...
ciesze sie, że po wizytach wszystko dobrze :)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry