Witam
Ja tez sie odzywam ze jeszcze tutaj zagladam ale czasu to kompletnie nie mam.
Nasza prawie 5-latka tydzien temu zaczela zerowke, i jest przeszczesliwa. Uwielbia chodzic do szkoly, przedszkole juz ja nudzilo. Teraz co dzien wraca bardzo szczeliwa i buzia jej sie nie zamyka co sie uczy i co robila i z kim sie bawila. czuje sie bardzo duza dziewczynka.
Reszta to oczywiscie praca i dom. remont praiwe konczymy, mam nadzieje ze sie uda skonczyc lazienke do soboty. bedzie cudowna!!!!! Prawie dwa tyg ja robia, ale oplaca sie. Tylko dom mamy przewrucony do gory nogami a ile kurzu. Ale cale szczescie ja tego nie bede musiala sprzatac, tylko wszystko trzeba bedzie poukladac.
Tydzien temu bylam na wizycie wszystkoe super. Ogolnie czuje sie wspaniale, oczywiscie zmeczenia czy jakies bole od czasu di czasu sa ale nie daja sobie tym glowy zawracac. Ginek sie mnie pytal do kiedy mam zamiar latac to go poinformowalam ze do poczatku grudnia. Brzuszek rosnie, dzis musialm odlozyc pierwsza pare spodenek, zapielam sie ale bylo bardzo nei wygodnie. Chyba czas odkopac ciuszki ciazowe, bo co dzien z pewnoscia bede coraz wieksza. Za dwa tyg wybieram sie na USG, takze wszystko dokladnie sprawdza. Z pewnoscia plec bedzie widac. Od razu bede informowac pania ze nie chce znac, zeby czasem mi przez przypadek nie powiedziala.
Gratulacije dla wszystkich co juz znaja.
Crazy mama jesli mozna wiedziec to gdzie mieszkasz?