Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Vive gratuluje chlopca.Skoro masz prorocze sny to moze ja bym ci sie przysnila dzisiaj, w koncu bym wiedziala co tam we mnie mieszka;-)
A tak w ogole to tak mi sie dzisiaj dobrze spalo ze zaspalam do pracy, obudzila mnie kolezanka ktora mialam zmienic. Oczywiscie wszystko w biegu i wpadlam do pracy 45 minut spoznionaNa szczescie zdarzylam przed szefem bo by mi glowe zmyl jak nic.
Milego dnia.U mnie za oknem mgly okropne, zyc sie nie chce![]()

hej
u mnie też ładna pogoda a ja planuje wymienic ciuszki w szafie na te juz jesienno-zimowe, zobacze co by mi się jeszcze przydało i pomyśle o zakupach. Codziennie próbuje wyciagnąć męża na zakupy bo jemu tez by się przydało coś nowego na jesień a on nie ma ochoty.... faceci są dziwni jak można nie chcieć chodzić na zakupy??? Gdyby mi mąż powiedział hasło zakupy stałabym już pierwsza w progu)
A moje dzieciątko przyjmuje czasem dziwne pozycje w brzuchu chyba, czasem jak leże to czuję jak się pcha w kąty macicy a czasem nawet widać a przynajmniej czuję, że leży sobie skulony w jedym kąciku, wtedy brzuch w tym miejscu jest bardziej twardy a z drugiej bardziej miekki. Czasem chcialabym miec tam kamerke i go podgladac) Moze kiedys takie cos wymyślą dla mamusiek
) Hehh poniosła mnie wyobraźnia heh
)

Ale tu cichutko dzisiaj...
Ostatnio chyba któraś dziewczynka byla u dentysty, prawda? Tylko nie pamietam któraa chcialam zapytac czy ze znieczuleniem bylo leczenie bo chyba bede musiala sie przejsc do dentysty. Boje sie ze ząb mnie rozboli na maksa a wtedy to dopiero bedzie problem
Dzis moj D. przylozyl reke do brzuszka i poczuł jak maluszek poruszyl sie![]()