reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam jeszcze ;-)

znowu w nocy miałam fałszywy alarm i znowu się wszystko rozeszło po kościach...jak długo będę tak finiszować ;-)

śniło mi się , że któraś dziś urodziła - zalogowałam się na bb , a tam było pełno nowych wpisów gratulacyjnych, ale nie pamietam kto to był:-)

poza tym pół nocy snił mi się własny poród - a najlepsze ,że nawet jak się przebudzałam , to sniło mi się dalej - w pewnym momencie to nie wiedziałam już co prawda , a co sen - i chyba z tego wszystkiego tak się spociłam, że musiałam koszulę zmieniać...odszedł tez chyba już czop- dziś wizyta , więc zapytam czy to to było to:-)

pozdrawiam wszystkie brzuchatki;-)

Witam się zasmarkana. Nie spałam ponad pół nocy przez ten katar. Muszę się szybko wykurować, bo normalnie tyle rzeczy jeszcze do zrobienia mam, co się wiąże z wychodzeniem z domu. A nie chce na taką pogodę wyłazić chora. Na więcej pisania nawet weny nie mam.

mysia88 - ja tez tak mam już bym chciała żeby Mała się urodziła żebym już nie miała tej strasznej zgagi i żeby mnie nogi przestały boleć i żebym się mogła obracać z boku na bok nie bojąc się że za bardzo poruszam dzieciaczkiem
Ale zdaję sobie tez sprawę z tego że po porodzie będą inne dolegliwości, gorsze dolegliwości :(

No i ja też się witam :)
Karolina- my też planujemy kupić auto i zastanawiamy się nad skodą. Ale ja się na tym nie znam. Dla mnie ważne jest tylko, żeby miał wspomaganie kierownicy i był 5 drzwiowy :)

Becioo i ja czekam na kuriera bo kupiłam torbę do szpitala tylko cos długo to trwa i chyba zadzwonię dzisiaj do sprzedawcy bo zaczynam się irytowac juz :no: kupiona na allegro czyba 5 stycznia!

dzisiaj moze też spacerek sobie zafunduje z mężem i psiakiem :) sama już za daleko się nie wypuszczam :sorry2: w razie 'W' :)
neta 82 właśnie przyszedł kurier z pierwszą paczką :-) zabieram się za rozpakowywanie...czuję się jak małe dziecko, które będzie otwierało prezent od mikołaja :-D - to są rzeczy do łóżeczka ale niestety jeszcze nie dotarł drugi kurier z łóżeczkiem wrr,jutro będę dzwoniła jak się nie pojawi dziś popołudniu.
No nic, kończę bo paczuszka czeka !!! ;-)

kurczę czekałam tyle na listonosza bo czekam na paczkę a ten przyniósł tylko list jakiś Ehhhh .... I kolejny dzień czekania na to pierdzielone lusterko do samochodu:/

Witam się i ja, nocka przespana z kilkoma spacerami do łazienki. ja mam też coraz bardziej odczowalne bóle żeber:-(staje się to uciążliwe ale dla dzidzi wytrzymam, mam nadzieje:-) Wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia życze:tak:

naszło mnie na robienie klusek śląskich, do tego gulasz i suróweczka, niedługo T przyprowadzi synka ze szkoły i.... jak się rzucę na obiad to chyba z jaką repetą będę jadła :)))
ogólnie to chyba już wszystkie jesteśmy zmęczone i chciałybyśmy tulić dzieciaczki zamiast cierpieć z powodu różnych bóli i dolegliwości

reklama
Witam i ja!

Własnie zjadlam sniadanko więc teraz mam czas na obijanie sie:) Noc mineła mi nawet spoko ale oczywiście z przymusowym wstawaniem na siku chyba ze 4 razy:(
Dzisiaj postanowiłam wziąsc kapiel i przy okazji zrobić depilacje tu i tam:)ale niestety mój maluch nie pozwolił mi tego zrobic bo ukolował sie po zebrem i nie byłam w stanie nic zrobić:(tylko jedna noge zdołalam ogolić i sobie odpuśćiłam!!:)Może jutro bede miała wiecej szczescia.
Ja tez juz bym z chęcia urodziła bo czasami juz nie wyrabiam no ale dla dzidzi musze wytrzymac jak najdłużej!

Do góry