Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pomagaj maluszkowi dalej może wreszcie posłucha i się odpowiednio ułoży
.Kurczę to szkoda bo chcesz rodzić sn tak?? Ale jesteś w 35 tyg to jeszcze wszystko może się zmienić moja siostra też była przygotowywana już do cc a tu w ostatniej chwili mała się ułożyła i urodziła snPomagaj maluszkowi dalej może wreszcie posłucha i się odpowiednio ułoży
![]()
Bardzo chcę rodzić sn, chociażby dlatego,że kiedy starałam się o dziecko (a trwało to 2 lata) walczyłam z poważną chorobą, która robiła wszystko abym nie zaszła w ciąże i miałam 2 operacje:-( i każda następna ingerencja, czyli w tym przypadku cc (które też jest operacją) jest dla mnie niekorzystna,a nie ukrywam,że marzę o więcej niż jednym dzidziusiu ;-) .
Ojc zostawic Was na chwilke i dwie stronki naskrobalyscie....
No sie mi dostalo za te okna, ale ja chcialam tylko jak bedzie slonecznie i dopiero pozniej....
Ja tez w zabobony nie wierze, ale chyba bym nie poszla, bo ja w niedziele wystac w kosciele nie potrafie...
Mojej malej sie nie spieszy Rutkosia wspolczuje, to moze wkurzac, ja powiem Wam czuje troche takie nerwy ze chce juz.... i ciagle cos wymyslam i powtarzam sobie zeby sie uspokoic, dzis uznalam , ze im dluzej mala bedzie w brzuszku tym lepiej, bo potem juz do tego brzuszka nie wroci... a ze zrobila sie taka aktywna i duzo sie bawi wystawiajac pupe, nozki to radoche mam jak nie wiem, wiec pewnie bede za tym tesknic...