Witam sie

Gosci przezylismy jakos, mala nawet nie zareagowala zle... dziadkow swoich oczywiscie przespala :/ oni jej oczek to jeszcze nie widzieli. A ja zaliczylam pierwszego baby bluesa

wkurzylo mnie wczoraj kilka rzeczy, poczawszy od rodzicow ktorych ciagle zapraszamy a oni sie wykrecaja czyms, a wczoraj uslyszalam ze sa juz starzy i nie chce im sie :/ mojej babci ktora obiecala dac kase na lozeczko jak tylko kupie - lozeczko stoi od pol roku,a ona wczoraj dala 100zl na pieluchy ;/ nie chodzi o to ze chce od kogos cos wymagam ale jak ktos obiecal... brak slow. No i na meza, ale ten mnie wkurzyl w kilku aspektach i musialabym tu esej napisac...
Ach i zaliczylismy wczoraj drugi spacer, niestety mala plakala i to dlaczego... bo mamusia ja za grubo i ciasno ubrala.... wczesniej ja tak ubieralam do laboratorium ale byl mroz a wczoraj slonko no i nie pomyslalam :/
A mala jak zasnela o 21 to spala do 2 - budzi sie i kweka ale tak na spiocha bo oczka zamkniete, wiec przewijamy ja - budze meza, potem cycus, odbicie i spanie, drugie bylo o 5, ale wtedy po odlozeniu do lozeczka sie rozplakala wiec musialam dluzej z nia w lozku posiedziec, czyli tak do 7. A teraz spi.
Zycze mamusia milego dnia, u nas od rana sloneczko!
A nierozpakowanym szybkich porodow, Mary Ann znow mam nadzieje Cie pociesze, ja na prowokacje jechalam z rozwarciem jeden palec, a urodzilam w ciagu 7 h, po 6 mialam pelne rozwarcie! Wiec nie przejmuj sie wazne zeby szyjka byla miekka i podatna.
viki a krem z emoilum?? Masz jakas probke. Ja go stosuje u siebie na pokrzywke. Chyba nie ma sterydow bo jest specjalnie dla dzieci.