Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas dzisiaj nocka spokojna... Lenka jak zasnęła przed ósmą po popołudniowych i wieczornych płaczach i bólach brzuszka, to spała do... wpół do trzeciejaż się sama zastanawiałam, czy ją budzić na jedzenie czy nie, bo minęło 7 godzin, ten spadek cukru i w ogóle, a z drugiej strony szkoda budzić jak słodko śpi
ale panna sama zdecydowała i otworzywszy oczka spojrzała na swą rodzicielkę żądając papusia
potem już do wpół do szóstej spała
viki, ja bym małej nie smarowała sterydami, no chyba że już tak ją swędzi i się drapie, a tak trzeba raczej przyczynę znaleźć, może rzeczywiscie staraj się wyprać wszystko w delikatnym proszku... a moze ma uczulenie na coś, co jesz??
nierozpakowanym życzę w końcu rozpakowania)
Vickigus możliwe jest też, że ta wysypka to alergia na pokarm może być, tak się objawia przy atopowym zapaleniu skóry. A emolium krem kupiłaś zwykły czy specjalny?, bo specjalny jest lepszy przy wysypkach właśnie a ten zwykły jako pielęgnacyjny dobrze używać.
A ja dziś zdycham. Od rana biegunka, wymioty i temperatura 37,5. Mam nadzieję, że to nie rotawirus i że nie zarażę młodego :/
nasz synek jest naszą walentynką, musiałam miec cesarke w szpitalu wylądowałam przez wysokie cisnienie i przez trzy godziny zbijali i jak już miałam iść na patologie mały zaczą tracić tętno i cesarka była dosłownie w szalonym tempie ,pamiętm wszystko przez mgłe,naszczęście wszystko skończyło sie dobrze
a myślałam że się przeterminuje.pobyt w szpitalu wspominać będe pozytywnie,opieka ok, wspóllokatorka super dziewczyna musiałam się mocno trzymać za brzuch:-)
nasz synek teraz grzecznie śpi to mam chwilke czasu czytam was codziennie ale czasu brak pisać,ad odwiedzin to non stop ktoś nas przychodzi ale jest ok,maly śpi grzecznie kolek odpukać nie ma,płacze tylko jak jest głodny albo jak ma mokro, w noc śpi po 4 godziny a ja nawet wcześniej od niego się budze na pore karmienia
ulało mu sie może ze trzy razy ale tak delikatnie karmimy się tylko piersią, naszczęście pokarmu wystarczająco,położna była już dwa razy wlaśnie dziś i musimy zmienic płyn i oliwke bo ma pokrzywke jak to nie pomorze to proszek. musze zmykac pozdrawiam