reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
cześć jestem tu nowa i zabardzo nie wiem co i jak jesli ktoras by byla tak kochana i mi pomogla:) bym byla bardzo wdzieczna:-)

No jestem...
Jak ja sie stresowalam!!!! No wiec oczywiscie poszlam za wczesnie :baffled:
Ginka stwierdzila pęcherzyk ciążowy z widocznym pęcherzykiem żółtkowym :) Ale powiedziala ze na tym etapie - a jest to dopiero 4 tydzien wszystko jest w porzadku i niczym mam sie nie martwic :)

cześć jestem tu nowa i zabardzo nie wiem co i jak jesli ktoras by byla tak kochana i mi pomogla:) bym byla bardzo wdzieczna:-)

A jakiej konkretnie pomocy potrzebujesz?? :-) Pisz śmiało, na pewno pomożemy.

No jestem...
Ginka stwierdzila pęcherzyk ciążowy z widocznym pęcherzykiem żółtkowym :) Ale powiedziala ze na tym etapie - a jest to dopiero 4 tydzien wszystko jest w porzadku i niczym mam sie nie martwic :)

No widzisz-wszystko jest OK. To fantastycznie! A do jakiego lekarza chodzisz i czy już wybrałas szpital, gdzie będziesz rodzić. Ja synka urodziłam w Koperniku, chociaż planowałam w Madurowiczu, ale tydzień przed moim porodem spaliły im się pomieszczenia gospodarcze w piwnicy i zamknęli szpital na kilka tygodni.

No jestem...

bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku!!!:-) ja nigdy nie miałam usg ciążowego więc moje pytanie może wydac się głupie... ale czy robia zdjęcia pęcherzyka? Bo jak robija to wklejaj:-) kiedy masz kolejną wizytę?

reklama
Do góry