reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

dzień dobry:)

Moja Zu jest zawsze kąpana na ok godzinkę przed snem nocnym:)wczoraj z racji duchoty umyłam ją pod kranem,brzuszek,stópki,łapki i buźka:)'.Automatycznie zaczęła domagać się piersi i poszła spać o 16.Myślałam że to popołudniowa drzemka ale spała do 1 w nocy:-D zjadła i dalej spala i tak pewnie pośpi do 6 rano.:-DEh te rytuały:)

witaj brylancik,napisz coś o sobie:)

nasia- ja dziś jadę po spożywkę na najbliższy tydzień i też mam zamiar zaszaleć w butikach:)

Dziewczyny,z racji karmienia mój biust jest ogromny,po ciąży mam nadprogramowe 6 kilo a tu urlop za pasem,jaki kupić strój??co polecacie by nie siedzieć nad morzem w ubraniu ale i nie w bikini??????????

reklama
dzień dobry:)

Dziewczyny,z racji karmienia mój biust jest ogromny,po ciąży mam nadprogramowe 6 kilo a tu urlop za pasem,jaki kupić strój??co polecacie by nie siedzieć nad morzem w ubraniu ale i nie w bikini??????????

Ja dla mnie super wynalazkiem jest tankini - mogę odkryć brzuch jak leżę, a jak chodzę to go zakrywam ;) np.:
Vodka Chaser Tankini Top Moonstone by Freya - SALE PRICE £23.95!
Enchanted Tankini Firefly by Freya - SALE PRICE £24.95!
http://dopasowana.pl/product-pol-1869-Tankini-kapielowa-Loren-red-floral-Panache-Swimwear.html

Ostatnia edycja:
Witam,

U nas jak zwykle podudki co 3 godziny na karmienie plus jedna nadprogramowa-mala obudzila sie z przerazliwym placzem, nie chciala piersi, wmagala przytulenia.

Czy takim malucha moze cos sie snic ? Wygladalo to tak jakby cos sie jej przysnilo i wyrwalo ze snu.

Ligotka gratulacje dla Paulinki, za samodzielnie przespana nocke,dzielna dziewczynka

Ja na razie oswajam sie z mysla ze mala bedzie spala w osobnym pokoju.Chyba najwczesniej przeniose ja po wakacjach.

Musze najpierw dojrzec do tej decyzji :-D

Ostatnia edycja:
nosz cholera tyle sie opisalam i mi posta wcielo ale jestem wsciekla

witam sie wogole z wami
cos o sobie hm jestem z tarnowa mam 25 lat co by tu jeszcze o sobie??? hm jak co to pytajcie to odpisze
jesli chodzi o spanie to Mati spał mi do tej pory do 5 a ostatnio sos mi sie juz z 4 noc pod rzad budzi juz po 2 :-(

cos nam suwak szwankuje :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam serdecznie - chwilkę zawitałam, bo to weekend przecież- a u nas weekend dla rodzinki:-)

nowe avatarki widzę -witam i pozdrawiam serdecznie:)

i miłej niedzieli życzę wszystkim :cool2:

Ostatnia edycja:
witaj brylancik.

na wstępie taka mała uwaga: posty można edytować, żeby coś dopisać, jak wstawiasz 3 jeden pod drugim to niepotrzebnie to nabija liczbę postów i utrudnia czytanie.

tab- mówisz masz:tak: - bo przeciez ordnung muss sein :-D

i tak a propo porządku forumowego- luknijcie w wątek moderowy - bo wrzuciłam tam info ...o braku czasu - chyba ,że Wam takie moderowanie z doskoku odpowiada;-)

i jeszcze gorąca wiadomość od Viki- zrobiła przewrotkę na brzuszek - i to jaką zaskakującą - wchodzę po jej drzemce do pokoju a ona sobie na brzuszku leży - oczywiście zasnęła na pleckach :-)

...

nadrobiłam zaległości w czytaniu...no nie do końca

i jak sie moge do rad dorzucić to

nasiu- jak tab pisała - i ja też juz dawno- ibuprom jest dozwolony - na opakowaniu tez jest napisane, ze jakby co można:-)
Ewusia- ja tez polecam tankini- sama nie mam , ale chyba ze względu na brzuszek sobie sprawię - ostatnio dostalam oferte z yves rocher- gdzie za zakup za 49zl dostaje wlasnie tankini- oni w sumie zawsze maja fajne gratisy wiec moze sie zdecyduje....;)

reklama
hej, tez witam nowe mamuski, kurcze ale upal...
na szczęście wczoraj i dzisiaj slonce u nas jest za takimi cieniutkimi chmurami i nie praży.
Wczoraj caly dzien siedzieliśmy w ogrodzie, wieczorem gril i ognisko. pogoda wlasnie taka w sam raz ale w domu masakra.
Mala spi niemożliwie,...przy Dorianie bylam bardziej wykończona i niewyspana, i tak szybko sie nie dźwigał, nie bawil zabawkami, moze dlatego ze byl delikatniejszy i chudszy jak sie urodził.. nie wiem...ale za to teraz uczy sie bardzo szybko :) zaskakuje mnie.

A wczoraj nakrzyczałam na Dorianka bo byl niegrzeczny ale zaraz zrobiło mi sie go zal wiec uśmiechnęłam sie do niego z czułością i pogłaskałam ..zanim zdążyłam cos powiedzieć... to on do mnie :
" Mama kocha" ..to było cudowne... taki mały a juz tak dobrze potrafi rozpoznawać uczucia..tak jakby wyczytał to w moich myślach.

Do góry