reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ładna mama :)

A o mnie moja Siostra mówi: "moja Kulka", ale to mi się akurat nawet podoba:tak: W przeciwieństwie do słowa "brzuchatka" - na którego dźwięk dostaję drgawek i mdłości:baffled: Jakoś kojarzy mi się ono niezbyt dobrze z cycatkami, uszatkami, itp. - jednym słowem obrzydliwość:baffled:

reklama
Mi do 3-cyfrowej liczby też już niewiele brakuje, ale mam nadzieję że jej nie przekroczę.

Mój mąż nazywa mnie grubaskiem, ale ma tyle miłości w głosie że mu łaskawie wybaczam.

A co do wyglądu - szkoda marnować aparatu, kasuję wszystko jak leci. Ale może namówię się jeszcze na jakąś fotkę ku pamięci.

No wcale bym sie nie zdziwiła jak by mnie od tej Pyrki wyzywał bo sam pochodzi z Częstochowy i czasami go od Medalika wyzywam ;-):-)

reklama
No to tak. Wczoraj mowie do J- moze jakies fotki bys mi zrobil bo mnie dziewczyny z zamknietego wywala jak nic nie dodam. No to rach ciach jena druga trzecia a potem do wgladu. AAAAAAAA!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Jak sie zobaczylam to myslam ze padne. Wiem rano zaspana w lustro sie zle patrzy , wieczorem zmeczona i patrze tylko na lozko- ale jak sie zobaczylam na tych zjeciach to sie troche podlamalam.:zawstydzona/y: te kilogramy robia swoje i wygladam jak BULWA, wlosy nie umalowane brak makijazu no i wsystkie zdjecia poszly do kasacji:nerd: Echhh....:-(

Do góry