Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlsanie to chcialam napisac!!!kaśka76 pisze:Kasiula: a może przyczyna leży po stronie balsamu czy perfum, które uzywasz a Emilce akurat one nie pasują w ogóle. u mnie w poradni laktacyjnej też kazali na to zwracać uwagę.
benita_29 pisze:A tak wogole,mm pytanie do Ciebie,Pyti,calkiem z innej beczki- zlapalam sie za robienie tego ciasta z jablkami co pare dni temu podalas na forum,ale juz przy wrzuceniu jednej szklanki maki,ciasto zrobilo sie bardzo geste,strach pomyslec co bedzie po wsypnieciu drugiej szklanki maki.Czy to tak ma byc? I bez zadnego cukru? :![]()
Pytia , Jasio marudzi bo tak sobie chce pomarudzic.Majka tez marudzi i to bardzo czesto :-[ ,ale coz,taka juz jest.W takim poradniku czytalam ze kiedy dziecko placze to wcale nie musi byc glodne,mokre,ani jest mu zimno,ani cieplo,poprostu klasycznie marudzi bo mu sie nudzi,a co takie male dzieciatko moze zrobic kiedy jedyny sposob wyrazania emocji i uczuc to placzpytia pisze:Podtrzymałyście mnie na duchu, dziewczyny! Będziemy dalej walczyć i spróbuję unikać mieszanki, może się uda. Tylko czemu Jaśko ciągle płacze i marudzi. Mam wyrzuty sumienia, że go głodzę albo nie umiem dobrze odczytać jego sygnałów. Niełatwo być mamusią, oj niełatwo.