reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Laktacja

ja mam wkładki rossmanna i penatena. fakt - rzadko używane, ale bynajmniej w celu ochrony brodawek. jestem z nich zadowolona. szkoda, że taki grube. przydałyby się cieniutkie, dobrze chroniącee, ale takie rzeczy to ttlko w erze ;D ;D ;D

reklama
na schodzącą skórę z biustu bardzo dobra jest oliwka dla dzieci...mi położna również poleciła spanie w staniku, nie chciałabym,aby po skończeniu karmienia moje piersi zrobiły się obwisłe, kilka razy próbowałam zasnąć tylko w koszuli..i obudziłam się cała mokra, używam obecnie wkładek belli, są takie sobie johnsona były lepsze...

ja w nocy spie w miękkim staniku, a w dzien chodzę w takim na fiszbinach z miekka i odpinaną miseczką. bardzo go sobie chwalę.

i jak tu efektywnie karmić jak ten mój pysk kochany usypia zaraz przy cycku. a przy próbach wybudzenia otwiera nietomnie oczęta i rozdaje uśmiechy z dziąsłami na wierzchu. ;D

Kaśka, jak sie tak bosko uśmiecha to na pewno jest efektywnie nakarmiony ;D

Pytia: tak, ale na najbliżsxe 30 minut - potem jest awantura o jedzenie. więc sama nie wiem czy on się nsjada czy tylko zatyka głód. raczej to drugie niestety :(

kasia76 nadal masz tyle samo pokarmu ?? czy zdziałało coś co godzninne odciąganie. Ja mamten sam problem co ty. Dosłownie

reklama
Agawa: moze ciut więcej, le niewiele. Piotrek dojada po każdym karmieniu jakieś 40-60ml nutramigenu.

Do góry