Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam wkładki rossmanna i penatena. fakt - rzadko używane, ale bynajmniej w celu ochrony brodawek. jestem z nich zadowolona. szkoda, że taki grube. przydałyby się cieniutkie, dobrze chroniącee, ale takie rzeczy to ttlko w erze ;D ;D ;D
na schodzącą skórę z biustu bardzo dobra jest oliwka dla dzieci...mi położna również poleciła spanie w staniku, nie chciałabym,aby po skończeniu karmienia moje piersi zrobiły się obwisłe, kilka razy próbowałam zasnąć tylko w koszuli..i obudziłam się cała mokra, używam obecnie wkładek belli, są takie sobie johnsona były lepsze...
i jak tu efektywnie karmić jak ten mój pysk kochany usypia zaraz przy cycku. a przy próbach wybudzenia otwiera nietomnie oczęta i rozdaje uśmiechy z dziąsłami na wierzchu. ;D
Pytia: tak, ale na najbliżsxe 30 minut - potem jest awantura o jedzenie. więc sama nie wiem czy on się nsjada czy tylko zatyka głód. raczej to drugie niestety