reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

ja też wczoraj popijałam. Pytia! a czy jak karmisz z pierwszej piersi, to z drugiej leci Ci mleko?

reklama
qurcze ja zawsze jak karmie z jednej to zdrugiej nie kapie ale ciurem leci tak że musze coś podkładać żeby nałapać i do butelki. No i co z tego jak pokarmu mało. Dziwne to wszystko z tą laktacją. Mówią że wszystko zależy od psychiki ale ja już nie wiem.

Kinga, zdarza się, że leci, szczególnie w nocy, bo wtedy piersi bardziej pełne. W dzień raczej rzadko.

KingaP pisze:
ja też wczoraj popijałam. Pytia! a czy jak karmisz z pierwszej piersi, to z drugiej leci Ci mleko?

U mnie też tak jest! Zawsze przed przystawieniem małego do drugiej piersi "przystawiam" sobie pieluszkę ;D

Ale już dawno gdzieś czytałam, że jest to prawdiłowe, że jak dziecko zaczyna ssać z jednej piersi o z drugiej zaczyna wyciekać mleko.

Ja stale noszę wkładki laktacyjne, bo nigdy nie wiem, kiedy zacznie lecieć :(
A już mam ich serdecznie dość.
Ale staram się nie marudzić, bo "coś za coś".
Tylko ten rozmiar biustu :mad:

witaj w klubie Mokkate! Ja ostatnio próbowałam podbiec do autobusu z moim biustem w rozmiarze E...porażka ;D

mokkate pisze:
Ja stale noszę wkładki laktacyjne, bo nigdy nie wiem, kiedy zacznie lecieć :(
A już mam ich serdecznie dość.
Ale staram się nie marudzić, bo "coś za coś".
Tylko ten rozmiar biustu :mad:

ja też je ciągle noszę , bo nie znam dnia ani godziny :laugh:, czasami wystarczy, że pomyślę o małym czy czasem nie jest głodny i juz p[otop ::)

reklama
Jak czytam ile macie mleczka, to zastanawiam się, czym Mała się najada ;) Wkładek nie muszę używać, mleczko poeciało mi dwa razy (jak Mała przez całą noc nie jadła) i to tylko kropla, piersi nie bolą, miekkie...chyba mam szczęście ;D

Do góry