Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KingaP pisze:macie fajnie, że możecie swoje dzieci nakarmić przez sen. Moja jest taka, że jak nie chce jeść, to znaczy, że NIEEEE i wypluwa brodawkę. Skubana, przez sen też...
osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują![]()
pytia pisze:osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują![]()
Jeśli to faktycznie winko, to wprowadzam je do diety![]()
pytia pisze:A mnie się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło, że to ja obudziłam w nocy mojego synka ;D Tak mi jedną pierś napompowało, że nie mogłam juz wytrzymać. Ciekawe po czym, może po kieliszku czerwonego wina, który wypiłam wieczorem?
Pytia,Osinka,calkiem to mozliwe,mi sie tez dwa razy juz wydarzylo,aczkolwiek nie przyszlo mi do glowy tlumaczyc to sobie w ten sposob.Ale skoro Wam sie tez to zdarzylo to pewnie rzeczywiscie czerwone winko tak dziala... :osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują![]()
benita_29 pisze:pytia pisze:A mnie się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło, że to ja obudziłam w nocy mojego synka ;D Tak mi jedną pierś napompowało, że nie mogłam juz wytrzymać. Ciekawe po czym, może po kieliszku czerwonego wina, który wypiłam wieczorem?Pytia,Osinka,calkiem to mozliwe,mi sie tez dwa razy juz wydarzylo,aczkolwiek nie przyszlo mi do glowy tlumaczyc to sobie w ten sposob.Ale skoro Wam sie tez to zdarzylo to pewnie rzeczywiscie czerwone winko tak dziala... :osinka pisze:Pytia, być może! ja wczoraj też wypiłam lampkę czerwonego wina i dziś w nocy i cały dzień bolą mnie piersi... idę przez sen nakarmić Agatę, bo mi zaraz piersi eksplodują![]()
![]()
koga pisze:dziś mały we weszystkich nocnych karmieniach wyjadał wszystko z obu piersi :!! głodomór mały - a zawsze karmiłam go na zmianę - zaczynam sie obawiać czy będę miec wystarczająco dużo pokarmu
![]()