reklama

Legionowo i okolice

Czesc
no bylismy u lekarza i powieziala ze jej nie wychodza ale do konca nie jestem przekonana bo caly czas jej cos tam dokucza. W sumie to powinna miec miekkie opuchniete  te dziasla tak jak bylo u Maksia a tu twarde i nic. Zobaczymy co bedzie dalej.
Magda  moja Maja chyba z twoim Julkiem zawarli jakis pakt:)) jej dzis tez cos odbilo stekala jeczala niechciala nawet cycka :(((( wypila mleka z butelki i padla jedyne to byla grzeczna tylko podczas apieli:))))

reklama
Woloszki ja tez nie jestem przekonana do mojej teorii o ząbkach. Może to jednak te upały? Tyle, że jednego dnia jest ok, innego marudzenie... Najgorsze, że ja też nie mam sił przez te temperatury.
We wtorek miałam wychodne na 8 godzin! Zeglowanie po zegrzu i impreza imtegracyjna działu - przydał mi się taki odpoczynek :)

Cześć dziewczyny!Co u was?Już w ogóle tu nie zaglądamy :(.Widać jakie zabiegane jesteśmy.U nas narazie wszystko dobrze,Kamilka przesypia już całą noc,budzi sie o7,8 a czasami dopiero o 9 rano :laugh: Niedawno wróciłam z pracy,mała już śpi.Ja też zaraz sie kłade bo ledwo żyje.

Siemka dziwczyny!
Ja też długo tu już nie zaglądałam, ale jak wracam z pracy to jest czas dla Nisi a potem jestyem padnięta i nieraz zasypiam razem z Niką. Jestem zmęczona tymi upałami na szczęście dziś jest trochę chłodniej.

Ja nie zagladalam, bo bylam niemal na koncu swiata. Spedzalam z siostra i Julkiem urlopik w pieknym zakatku na graicy Warmii i Mazur. Wszystko bylo piekne, okolice, atrakcje, atmosfera, tylko... Julek miał gorsze dni i nadal ma. A teraz znow poza Legionowem, bo siedze u rodzicow podczas ich nieobecnosci i opiekuję sie pieskiem. Poza tym jest ze mną Julek i nasz kot. Istny sajgon. Z utesknieniem wyczekujemy niedzieli, bo po ponad 2 tygodniach zobaczymy się z męzem i tatą. Ja mam wielką nadzieje, na wspolne spacerki z wami, ale wiem, ze nie mam co poruszac teraz tematu, bo na dluzej to dopiero po 3 wrzesnia sie pojawie, a moze i pozniej.
PS. Chyba bede potrzebowala opiekunki dla Julka od pazdziernika, bo inaczej nie pociagne studiow (obie babcie pracuja i mieszkaja prawie 400km od nas). Moze macie kogos godnego polecenia? Wiecie jaki to koszt w Legionowie? A moze wiecie cos na temat Legionowskiego żlobka?

ja też chętnie skorzystam z rad
poważnie zastanawiam się nad opiekunką lub żłobkiem
mogę liczyć co prawda na jedną babcię,ale Oliwka nie za bardzo jest zadowolona ;)

Siemka dziewczęta,
Ja co prawda wam nie mogę pomóc, bo Nisią zajmuje się moja mama, ale ze słyszenia wiem, że opiekunka do dziecka w Legionowie kosztuje ok. 1000 z ł /miesiąc - ja wtedy nie pracowałabym gdybym musiała płacić opiekunce bo to co zarobiłabym to musiałabym oddać. Żłobek podobno kosztuje ok. 350 zł.

Ilona dzieki za info. Dla mnie 1000 zl to tez bardzo duzo tym bardziej ,ze ja studiuje i jesli wroce do pracy to tylko na wycinek etatu i zarobie duzo mniej. Na szczescie powinno sie dac oplacic opiekunke z pensji meza, bo ja patrze na studia jako na inwestycje. Jak juz zrealizuje swoje plany o tlumaczeniach to bede mogla pracowac (wiekszosc w domu) i spedzac duzo czasu z rodzinka.
Poza tym chyba mowilas o spotkaniu w weekend? Ja narazie zore deklaracji bo jestem u rodzicow i nie wiem kiedy pojawie sie na dluzej w Legionowie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry