marika
Fanka BB :)
Zebrra ja wiem że one są przerabiane te spodnie-pewnie babka sama to robiła(super miała pomysł, może i namówie moją szwagierkę na takie dodatkowe zarabianie.....te ciążowe firmowe kochana też są szyte przez kogoś jakieś krawcowe, potem trafiają do sklepu.........masz rację że nie wiadomo jaka z niej krawcowa czy dobrze to zrobiła...zawsze jest ryzyko.Ale na pewno kupiła burdę z wykrojami i stworzyła takie portki
Oliwka pytasz czy są materiały rozciągliwe, na pewno coś znajdziesz...jest tego sporo, a i nie koniecznie muszą być rozciągliwe, na lato wiosnę proponuje len
jest niedrogi.
Karinka super że u Ciebie wszystko ok, i masz za sobą to badanie połówkowe....zazdroszczę ja idę dopiero 6-7 marca.
Co do suwaczka to ja już też nie wiem czy mam dobrze....bo chyba o tydzień ciąża jest wcześniejsza.....bo ona źle obliczyła mi według kalkulatora wychodzi termin na 22 niby cztery dni różnicy już sama nie wiem....tylko tyle na 100% że to będzie w lipcu

Oliwka pytasz czy są materiały rozciągliwe, na pewno coś znajdziesz...jest tego sporo, a i nie koniecznie muszą być rozciągliwe, na lato wiosnę proponuje len
jest niedrogi.Karinka super że u Ciebie wszystko ok, i masz za sobą to badanie połówkowe....zazdroszczę ja idę dopiero 6-7 marca.
Co do suwaczka to ja już też nie wiem czy mam dobrze....bo chyba o tydzień ciąża jest wcześniejsza.....bo ona źle obliczyła mi według kalkulatora wychodzi termin na 22 niby cztery dni różnicy już sama nie wiem....tylko tyle na 100% że to będzie w lipcu

. I jak się tu nie cieszyć?