reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Właśnie przeglądam strony Allegro - jak wspaniale można urządzić pokój dziecięcy.
Rzeczy wspaniałe: piękne turystyczne łóżeczka w misie, w kratkę (do wyboru do koloru) z przewijakiem, a na później łóżko w kształcie samochodu lub w kształcie bajkowego zamku...no rewelacja!
A jaka pościel, kocyki...
Jedna tylko rzecz mnie martwi, a raczej szokuje - ceny :szok:
Jeszcze nie chodziłam po sklepach i nie wiedziałam co mnie czeka. Czemu te wszystkie śliczne rzeczy są takie drogie???

reklama
witajcie lipcóweczki kochane:-D
dawno mnie nie było.... nie wiem ile czasu mi zajmie czytanie hihihih
ale pozdrawiam i zdrówka i ciepełka i czego tam sobie na dzisiaj zapragniecie.....

:tak: Wszystkie lipcoweczki czy zdajecie sobie prawe z tego , ze nasze cudenka moga sie urodzic ladnej daty: Np. 7.07.2007 :-) , 17.07.2007 , :-) 27.07.2007:-)
ja moge liczyc moze na 17 lub na 27 Moze kto wie ?

Faktycznie śliczne daty!
Ale moja dzidzia ma się urodzić 21 lipca (oczko)
Czuję jednak, że zrobi mi na złość i poczeka z przyjściem na świat do 23 lipca, żeby było zodiakalnym lwem (tak jak ja).
Mój tata jest lwem i nigdy nie mogliśmy dojść do porozumienia, coś czuję, że dostanę teraz ja w kość i dzidzia będzie ze mną darła koty :-D w przyszłości tak jak ja z tatą w przeszłości.

Anna, Milla gdzie te Wasze suwaczki, bo ja chyba wzrok tracę :)
Jagiellonia,Niunka witajcie :)
Nicoya gdzie Ty się podziewałaś? :)
Ania piszesz, że oglądałaś rzeczy na allegro i zszokowały Cię ceny, ale zobaczysz, że niestety w sklepach dużo drożej...
Marika co Ty dzisiaj tak cichutko?

reklama
Kupiłam sobie dzis bluzke ,odcinana pod biustem i myślałam ze posłuży mi do końca a tu:confused: zaledwie góra dwa miesiące.Niewiedziałam ze juz mnie tak wywaliło:szok:
Witam nowe brzuchatki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry