reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Kurczę a mnie nie było ile z 3-4 godzinki i dobre dwie strony:szok: do czytania.
Ja wypłaty nie mam i nie mam problemu...(i kasy):laugh2::laugh2::laugh2::eek:

Byłam u kumpeli potrzebowała konsultacji w sprawie nowo nabytego szczeniaka (o psach wiem wszystko) na koniec pojechałyśmy do zoologicznego na zakupy po" wyprawkę"
Ewo gratuluję!!!
Ja mam wizytę za tydzień i się okaże (może) jakiej płci mam maleństwo:tak::confused:

Nicoya bo teraz dziecko rośnie intensywniej, w ostatnim trymestrze skupi się na przybieraniu na wadze, więc waga rośnie. Ja też w pierwszej ciąży b dużo przytyłam, ty jesteś chudzinka(wiem po zdjęciu które mi wysłałaś) i to też może mieć wpływ..może masz tendencję, nie wiem-zawsze możesz zapytać lekarza jeśli cię to martwi, jak byś faktycznie tyła tragicznie dużo to by Ci sam powiedział...że masz uważać:tak:

A co do niespodzianek to ja Olę urodziłam w dniu imienin mojego męża-super prezent!!!! robimy zawsze podwójne imprezy!!! za jednym razem:):laugh2::laugh2:

Teraz niestety mam termin na 18 lipca a 19.(2006 )lipca zmarł mój teść..i będzie pierwsza rocznica jego śmierci-dlatego nie chciałbym na ten dzień "natrafić"

Nocoya ja też mam mamę Anię :) A poza 22/07 - naszą rocznicą, mam jeszcze 24/07 urodziny najlepszej przyjaciółki, 18/07 - urodziny szwagierki, 29/07 - urodziny mojej siostry i imieniny Olafa :)

reklama
Nicoya - ale uśmiałam się z Twojego określenia "foka", od razu wyobraziłam sobie siebie w skórze foki hihi

Jak tak patrzę na wasze wagi i postanowienia to sama wzięłam się w garść i od jutra przechodzę na "dietę". Rzucam słodycze i białe pieczywo. Bo narazie nie mogłam przeżyć dnia bez czekolady i Snickersa.

Ja mam termin na 21 lipca, a sama mam imieninki 26 lipca :-D . Tylko, że istnieje szansa, że dzidziuś urodzi się jeszcze wcześniej. Na ostanim USG wyszło, że poród będzie 18 lipca. A jeszcze wiele może się zmienić.

Acha - moja teściowa też Ania. Obydwie tak samo się nazywamy hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry