reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia - gratuluję talentu. Ja zaczęłam grać na pianinie jako mała dziewczynka. Tata sprowadził je dla mnie z Rygi... A teraz stoi i ładnie wygląda. czasem coś gram, ale już w liceum okazało się, ze tak naprawdę to słoń mi na ucho nadepnął. Zazdroszczę tym, którzy mają słuch i głos... Ja jak zaczynam śpiewać to znaczy, że już bardzo przegięłam z alkoholem. Ale może Igorek odziedziczy talent muzykalny po dziadziusiu (mój ojciec jest samoukiem, ale ma świetny głos i talent do instrumentów) i ktoś to pianinko odkurzy ;-).

reklama
Ankami - właśnie wiem, ja też miewam słabsze chwile, ale to dzisiaj mnie trzymało z godzinę, oblał mnie zimny pot i nie wiedziałam co mam myśleć. Ale może to wina tego mojego niskiego ciśnienia? Pewnie jak troche wypocznę to powinno przejść.

A!!!
Dziewczyny!! Jak się nazywa to badanie, przy którym pije się takie świństwo słodkie???? Chciałabym zrobić je u siebie w przychodni i muszę się dowiedzieć, czy tu takie zrobią, ale jak zadzwonię to nie wiem o co zapytać...:eek:

Aśka myslę że za duzo chodziłas uczelnia, sklepy, spacerek, zakupy, obiad itd za wiele naraz :tak: Ja mam podobnie czasami robię wszystko naraz i potem mi słabo. Wtedy trochę poleże i jest ok. To jest normalne w ciązy ;-) No chyba żeby zdażało się tak kilka razy dziennie i trwało długo to powinnaś powiedzieć lekarzowi.

To się nazywa krzywa cukrowa... fuj, ale wszystkie nas czeka...
Asiu ja też mam takie akcje, że strasznie mi słabo...mam nadzieję, że to "tylko" przeciążenie organizmu...

Krzywa cukrowa!!!!!!!!!!!

Grubelku zrobiłam z 4 białek i wyszło tego tyle, że nie zmieściło się na blaszkę, więc włożyłam do lodówki i zrobię drugą partię...może tak być, czy nie wyjdą???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry