reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

O matko! Ile bezów :baffled: :szok: Chyba może a nie masz dwóch blaszek bo ja mam dwie to zawsze na dwie robie. I zamieniam je miejscami co jakiś czas. Jak postoją w lodówce przez godzinkę to nic się nie powinno stać ;-)
Ja właśnie siedze przed tym kompem iprzypaliłam kotlety na obiad :wściekła/y: . Trudno będą faworki i bezy na drugie :szok: :-D :-D :-D

reklama
Dzięki zebrra - właśnie o to mi chodziło!!!

A w ogóle to co wy z tymi wypiekami?????
To ja się tu wczoraj o tłuszczu i diecie naklikałam, a wy ciasteczka, faworki, beziki.... Idę, bo mi ślina zalała klawiaturę!!!!! :-D

A ja dzisiaj zapiekankę z brokułami ... :baffled:i kotlety sojowe. I to akurat jeden z rarytasów na jaki sobie pozwalam...

Chyba sie nareszcie wnerwię i rzucę się na jakieś wielkie ciacho z kremem!!!!
Dzwonię do męża, niech mi przywiezie, a co?????

aśka hahaha - a niech przywozi, niech wie że żona w ciąży i MUSI zjeść jak ma na to ochotę buhahahah

ja zawzięłam się i odstawiam słodycze... za dużo mi ta waga pokazuje oj za dużo... fakt że wczoraj mimo "zawzięcia" wtrząchnęłam trzy rurki ze śmietanką - ale dzisiaj ze słodkiego na co sobie pozwoliłam to sałatka owocowa hihihih nie wiem ile wytrzymam czasu bez pączusia.....

grubelek wczoraj to się tak rozpisałam ze przypaliłam... makaron hehehehe... szybko wietrzyłam chatkę i gotowałam raz jeszcze....
i choć cały czas powtarzam że marna ze mnie kucharka to Duży jakby nie słyszał i obiadu codziennie po garach szuka - więc co ja biedna mam robić? poprzypalam, pocuduję i cos tam ukręcę :-D

ok kochane - zwiajm się powoli do lekarza... pojawię się zatem później, zebrra dzieki za wymuszone zaproszonko hihihihih obys się nie zdziwiła hahahaha

ja juz po wizycie u lekarza wszystko ok . bóle ktore czasami miewam to z powodowane sa rozciaganiem sie wiazadel podtrzmujacych macice(wysluchawlam 15 minutowego przemowienia na temat macicy i jej rozwoju w ciazy) ale uspokoilam sie ...

cisnienie jak zwylke 80/60 pytalam czy to cos zlego powiedzial ze dla dziecka nie jedynie moze dla mnie bo moge miec zawroty gloey lub moze mi sie robic slabo.

U nas w szpitalu od jutra prowadzaona jest akcja dokladne usg serca plodu na ktora mam sie zapisac , przyjechala jakas pani doktor specjalista od tych spraw wiec pan doktor polecal
Jutro rano sie zapisze...

a teraz abieram sie za obiad

No widzisz Patina - mówiłam, że to dzidziusiowi nie szkodzi!!!

Zebrra - właśnie dzwoniłam do przychodni i powiedzieli, że mi zrobią to badanie, ale mam sobie kupić ten roztwór z glukozy i go wypić . Jak to się odbywa. Czy w aptece powiedzą mi jaka to ma być dawka czy co??? Gubię się, staniesz się chyba moim medycznym guru...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry