reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam w ten przepiękny poranek!!!
Jagiellonia - wiem o czym mówisz, tylko u mnie uspokojenie tak szybko nie przychodzi. Czasem to mam taaaaaką cholerną ochotę wyjść gdzieś do ludzi, odkręcić brzuszek na chwilę i popić ... no i zapalić... eh. Biję się w myślach ze swoim egoizmem, ale cóż... Nie jestem nauczona siedzieć w domciu w ogóle..., cieszę się, że będę miała dzidziusia. Bardzo długo na niego czekałam. Tylko to wszystko tak długo trwa.. czuję się czasem wyłączona ze społeczeństwa!

Aniu!! Przestałam narzekać, jak przeczytałam Twój post!!! Strasznie mi Ciebie szkoda!! Trzymaj się cieplutko, dbaj o siebie!! Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że się wszystko szybko ułoży!!!!

Marika - ja też się czuję podobnie. Nie wiem co to jest, tłumaczę sobie, że tak musi być, bo dzidzia rośnie. Mnie lekarz zalecił 3x dziennie nospę i trochę pomaga. A jeśli chodzi o te bóle... no wiesz ... w pachwinach... to sama znalazłam dobry sposób. Mam kilka płyt z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży i są tam takie specjalne sesje na rozciąganie miednicy i żeber itd. Mnie pomagają. Tylko nie wiem co z tymi bólami w brzucha - bardzo niziutko, bardzo bolące, szczególnie w nocy. Budzą mnie po kilka razy, muszę trochę pochodzić i pomalutku przestaje. Tylko dokuczliwe niemiłosiernie, bo spać nie dają.
Bo więcej to nie wiem co ci poradzić: nospa koniecznie no i jak możesz to ćwicz, rozciągaj się przynajmniej trochę...

Witam!
Anna przykro mi z powodu Twoich wczorajszych przeżyć... :sick: Trzymaj się, będzie dobrze.

Ja dzisiaj jestem u mamy i wyruszamy na zakupki. Tylko nie produkujcie za dużo bo nie nadążam z czytaniem ;-)
To miłego dnia!

A! Zebrra widzisz pyszne wyszły :tak:

Witajcie kochane kobietki!

Witaj Aśka:tak:
Witaj Jagiellonia
Aśka
kupiłam wczoraj no-spę i wezmę co najmniej 2 razy dziennie.Skurcze na razie umilkły ale te wiązadła-więzadła mnie bolą i to dość mocno, jak wstaje z łóżka jak kicham, jak za szybko chodzę....tak musi być:) a i dzięki za rady:);-)
Ewo koniecznie się połóż!!! jak nie możesz zasnąć to chociaż tak "pokimaj" (zamknij oczka i leż!!!) Ja nie mam problemu z bezsennością...nie wiem co ci poradzić, zaparz ziółka..meliskę przed snem i się nie denerwuj!!

Anno jak się dziś czujesz??

dzieńdobry kochane

ewa gdybym wiedziała że nie śpisz to byśmy sobie popisały hehehehe - od 4.30 na nogach... tak mi gardło zaczęło nachrzaniać że nie mogłam spać.....
czuję się i wyglądam jak zombie....

Dzień dobry raz jeszcze :)

Aśka ze mną już lepiej, to znaczy nie jestem na 100% zdrowa, ale moge już oddychać :)

Grubelku bezy pyszne, tylko troszkę wczoraj przesadziłam z ilością... :)

Marika Ty też nie szalej dzisiaj, bo przyjadę i osobiście zrobię z Tobą porządek (pamiętaj, że mam 180 cm i jestem słusznej wagi :))

Nicoya witaj słonko :) i co? tak straszyłaś, bezy i kawka czekały, a Ty nic...
Mówisz, że wyglądasz jak zombi, a co powiesz na to:
mój Olaf dzisiaj do mnie powiedział:"ty moja kosmitko"... i jak tu się nie załamać??? :)

reklama
Zapomniałam dodac, że właśnie ściągnęłam sobie "Świadka koronnego" i zaraz idę oglądać... :) to taki miły i przyjazny film, prawie jak komedia romantyczna, więc chyba nie powinnam się zestresować, co? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry