Aśka_24
mamy lipcowe'07
Marika - ja też cierpię przy kichaniu, ziewaniu i kasłaniu
!!! Kiedy to minie??
Dziewczyny, u was też tak się pięknie dzień zapowiada?? U mnie słoneczko aż miło!!! Jak tylko wyrobię się z obowiązkami - rzucam się na wielki spacerek
. Dotlenienie i trochę ruchu na pewno pomoże. Mam nadzieję, że to już naprawdę koniec zimy i mojej zimowej deprechy
!!! Mam ochotę pojeździć na rowerku, ale to chyba jeszcze parę miesięcy muszę poczekać
.
Eh... jeśli o mnie chodzi... promienie słoneczne działają cuda.
No marika - dupa do góry i na spacerek
!!! Pomalutku, bez pośpiechu - będzie super, jak wrócisz - zapomnisz, że kiedykolwiek Cię coś bolało. Tylko nie przesadź jak ja wczoraj - bo to osłabienie było bardzo niemiłe...
!!! Kiedy to minie?? Dziewczyny, u was też tak się pięknie dzień zapowiada?? U mnie słoneczko aż miło!!! Jak tylko wyrobię się z obowiązkami - rzucam się na wielki spacerek
. Dotlenienie i trochę ruchu na pewno pomoże. Mam nadzieję, że to już naprawdę koniec zimy i mojej zimowej deprechy
!!! Mam ochotę pojeździć na rowerku, ale to chyba jeszcze parę miesięcy muszę poczekać
. Eh... jeśli o mnie chodzi... promienie słoneczne działają cuda.
No marika - dupa do góry i na spacerek
!!! Pomalutku, bez pośpiechu - będzie super, jak wrócisz - zapomnisz, że kiedykolwiek Cię coś bolało. Tylko nie przesadź jak ja wczoraj - bo to osłabienie było bardzo niemiłe...