reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Oj laski ja poszłam tylko na śniadanie:szok::laugh2: a tu tyle znowu do czytania...:)
Aśka wysyłasz mnie na spacer w ten paskudny deszcz i wietrzysko -no wiesz!!!?:laugh2::laugh2: a czytając twój post o szoferze pijaka:) hi hi jak bym siebie i tego mojego widziała!!:wściekła/y::laugh2:
Zebrra ty mnie nie strasz bo się jąkać zacznę!! hi hi a co do tych zombi, i kosmitów hm......ja jestem przez męża nazywana : "ty mój grubasku":eek::eek:(i to niby czule:laugh2::laugh2::laugh2::cool2:)
Nicoya kawka u mnie-wiesz:) jak się cieplej zrobi:) Mila też....z resztą wszystkich zapraszam:):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Nicoya strepsil-nie wiem ale neo angin można więc to drugie chyba też...
Albo zjedz loda:tak: jest polecany na takie "początki" bolącego gardła, czytałam o tym że chłodzi to biedne zaczerwienione gardło i wspomaga...cholercia zapomniałam co wspomaga:zawstydzona/y: ale wiem że lekarze polecają:tak::tak:;-)

marika - kawusia - jak najbardziej - nie zapomniałam- co i w drugą stronę leci :-)

loda powiadasz..... głupie skojarzenia mam buhahahaha

no i po diecie :-D

Dzień dobry! ja też chcę na imprezę! Nie dość, że zrezygnowałam z wyjazdu pracowniczego na narty do włoch - a co, mam jechac i patrzec jak inni jeżdzą, inni piją, inni palą, inni się super bawią a ja siedzę w kącie i nie mam z nikim kontaktu? nie oszukujmy się, zabawa trzeźwego z pijanymi to jak ślepego z kulawym ;) to jeszcze w kwietniu szykuje mi się objazdówka słuzbowa po polsce, z super ludźmi, z super imprezami.. wiosna już będzie, wszyscy do klubu, a ja będę do hotelu wracac o 22 :( A najbardziej to bym już chciała najzwyczajniej na świecie z przyjaciółką usiąść normalnie w domu, napić się winka, może nawet fajeczkę zapalić i się po ludzku pośmiać i wyluzowac!!!
Przepraszam, wiem ze głupoty gadam, też czekałam na maleństwo długo, też jest wymarzone i chciane i jedyne, ale musiałam trochę pomarudzić, jestesmy tylko ludźmi.. a wraz z wiosną budzi się we mnie SZATAN!!! ;) ;) ;)

Bazylia - nie miej wyrzutów sumienia. Ciąża zdecydowanie za długo trwa!!! Jeszcze żeby wszyscy na raz dookoła zachodzili .. to by łatwiej było;-), a tak to możemy sobie narzekać, bo mamy na co...

marika ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale u mnie (Kielce) pogoda przepiękna, słoneczko, spacerek sie udał, ale zmykałam, bo trochę za bardzo wieje... Ale i tak poprawiłam sobie humor.

Powiem Wam, że w życiu nigdy nie zapaliłam nawet jednego papierosa i mam taki wstręt, że nie ma takiej siły, która by mnie do tego zmusiła :) Bardzo cierpię, gdy muszę iść do mojej mamy, gdzie jest wprost siwo od dymu :(
Ale brakuje mi wieczorów z winem. W piwnicy czeka 12 butelek wina, w lodówce kolejne 6. Ale Mariusz też od jakiegoś czasu nie bardzo może pić alkohol, więc winka dalej będą się starzeć :)

Ja normalnie, na trzeźwo, też mam totalny wstręt do fajek. Nie cierpię jak ktoś przy mnie pali i sama w życiu bym nie zapaliła. Ale nocą.. normalnie Dr. Jekyll i Mr.Hyde, jak trochę popiję to zamieniam się w potwora, kradnę znajomym fajki, czasem nawet i joincika zapalę.. Na szczęście takie wyczyny zdarzają mi się rzadko, na starość się uspojakam :-) Najgorsze jest to, że mój M nienawidzi papierosów najbardziej na świecie, więc jak wrócę do domu po takiej balandze to dopiero jest afera :szok:

reklama
Bazylia, my po smrodzie ciuchów też wyczuwamy gdzie kto był i skąd wraca ;) a jointy próbowałam palić, ale jakoś na mnie to nie działa, więc stwierdziłam, że nie będę się truć na darmo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry