reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya plany powrotu do pracy planami, a rzeczywistość swoją drogą... :) Zobaczymy jak to wszystko się potoczy... :)

A tymczasem wracaj do zdrowia!!!

reklama
Witam!
Piękny poniedziałek mamy :tak: jakiś wiosenny!!!
Po pierwsze: WSZYSTKIEGO NAJ... FASOLKU!!!

Alkmena jeżeli chodzi o Teletubisie to moje dziecko zerka na nie (jest jeszcze za mała żeby oglądać ) :-) Chociaż wbrew wielu opiniom słyszałam iż jest to bajka dla maluszków, dlatego mówią w dzidziowym języku,powtarzają dwa razy sceny itd. Mi osobiściebajki nie przeszkadzają - w normalnych dawkach i normalne bajki. Niestety takich w naszej TV brak... :-( Owszem jest Mini Mini tylko że tam są bajki cały dzień i wytłumacz dziecku że nie może cały czas "gapić" się w TV :no:

Zebrra gratulacje połowinek ! :-)

A jeżeli chodzi o wychowawczy to ja na nim jestem i pozostane napewno jeszcze dwa i pół roku... Siedzenie w domu na początku jest fajne ale potem... :wściekła/y: Ja planowałam od wiosny wrócic do pracy a tu ciąza :szok: :laugh2: Zresztą zobaczymy jak to będzie. Teraz moja Julka siedzi z babcią i nie ukrywam że jestem trochę zazdrosna :zawstydzona/y: chciałabym żeby była ze mną w domku :tak: ale od sierpnia będe sama z dwójką.... :baffled: Może być ciekawie.... :baffled: :eek: :szok:

Marika no chłopczyk będzie! Mam nadzieję że już mu nic nie "odpadnie" :szok: bo poluję na męskie ciuszki ;-)

Witajcie raniutko!!!

Fasolku! - Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, cudownego męża i zdrowego bobaska!!!

A mnie możecie pogratulować skończonego remontu!!! :tak::-D:-)

Miałam masę pracy przez weekend, ale się już wygrzebałam z tego remontowego brudu. Sypialnia gotowa na przyjście Igorka. Nawet łóżeczko już rozstawione. No i mogliśmy z mężem nareszcie pobaraszkować na wielkim łożu małżeńskim ... ;-).

Pozdrawiam, odezwę się później.

Grubelku - mnie te Teletubisie jakoś wogóle nie pasują... na razie myślę sobie, ze wszystko, byle nie Teletubisie:laugh2:

Aśka_24 - gratulacje z powodu ukończonego remontu - zrób zdjęcie kącika z łóżeczkiem i zamieść na Maluszkowych zakupach :)

Alkmena - teletubisie...hmm, jak Wika była mała to nie było, potem jak się pojawiły, stwierdziłam, że to po prostu strasznie głupie...ale jak kiedyś zobaczyłam uszczęśliwione dziecko koleżanki wpatrujące się w teletubisie właśnie...to nie wiedziałam już co myśleć...

zebrra - wiem, wiem - nie zdziwię się jeśli później okaże się że tak "zapomnę się" przy maleństwu że pracę odstawię na boczny zupełnie tor hihihihi.... juz teraz sama wiedzę po sobie co się dzieje - nikt wcześniej nie zmusiłby mnie do leżenia w wyrze więcej niż jeden dzień - a ja kolejny już pierdzę w kołderkę hehehhe

a co wy tak na te teletubisie? hahhahaha - głupawe to jest nie powiem ale przynajmniej po mordach się nie leją, złych czarownic z sennych koszmarów nie ma, nie strzelają do siebie rozdając w międzyczasie kopniaki.... jeśli dzieci z zapartym tchem oglądają - coś DLA NICH tam musi być :-)

I tu masz rację, to niestety jedna z niewielu bajek w telewizji publicznej, w której nie ma żadnej przemocy... i która nadaje się już dla dwulatków...

widzę debata nad teletubisiami-moja jest fanką, gazetki o teletubisiach-kupuje jej ciotka, kupiona płyta z teletubisiami i.....maskotki które podarowała jej babcia teletubisie gadające:zawstydzona/y::zawstydzona/y: , a płytka jest rozchwytywana wśród koleżanek które tutaj mam.Dla mnie osobiści jest to tak głupia i wnerwiająca bajka że nie mogę patrzeć na nią...ale młodej się podoba, śmieje się z wygłupów teletubisiowych, śpiewa i tańczy razem z nimi-czegoś się uczy, czasem co nam wydaje się głupie i proste może być fascynujące dla dziecka.Ostatnio rano ogląda...domisie (słyszałyście??) nawet ja na to zerkam:zawstydzona/y:
Wiecie co polecam wam(tylko że to już było) kilka płyt edukacyjnych:
-jaki to kolor
-jakie to zwierzątko
-czy wiesz co jesz
-zacznij liczyć
jaka to literka

było chyba 10 płyt, jedna seria z 5 płytkami potem następna, z gazetą rodzice.cieszę się że to kupiłam bo Ola dużo się nauczyła.
Aśka to i ja gratuluję zakończonego remontu:tak:

Rany dziewczyny ile mam dzisiaj sprzątania...a do tego skończył mi się domestos, od którego się uzależniłam...wiem, że to chore, ale wszystko co umyję bez domestosa wydaje mi się brudne...jakieś takie mniej białe... :) Czy z zebrrą jest coś nie tak?

reklama
Witam Dziewczynki!!!!!! Na początek dziękuję bardzo serdecznie za życzenia!!!!!!!!Nie miałam wogóle czasu siąść i napisać....
To całe zamieszanie,nie wyobrażam sobie co będzie na ślubie kościelnym i weselu!!Ale to dopiero we wrześniu...
No więc -jestem żoną,ale jeszcze chyba tak do końca to do mnie nie dotarło :-D

Fasolek w dzień ślubu skopał mnie pierwszy raz!!!Ale nie wiem czy to na znak protestu,czy aprobaty :eek: :-D
Ale cieszyłam się jak głupia...

Aśka_24 gratuluję ukończenia remontu...Fajnie tak...już wszystko gotowe...

Grubelek dziękuję :-)

Nikoya "tak" powiedziane z całym przekonaniem,byłam szczęśliwa w tej danej nam chwili!!! A cała reszta poszła na bok... jak będzie,czas pokaże...
Dla mnie to były silne emocje,ale przecież -dla takich chwil się żyje!!!!

Alkmena SYNUŚ!!!GRATULACJE!!!!

Anna_79 kiedy na to USG 3d?

Marika WOW,jakie ładne życzonka!!Dziękuję!! ;-)

Aha...kupiłam wózek,nosidełko,przewijak,fotelik samochodowy...,a moja siostra na ślubie stwierdziła,że to za wcześnie,a ja miałam poprostu okazję,a teraz przestałam się z tych rzeczy cieszyć,bo ona mówi,że kuszę los!!!
?????????

Zeberko dzięki za życzonka!!Wszystko z Tobą ok,zapewniam Cię,a reszta potwierdzi... :-D :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry