reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika jak zwał tak zwał jak nie obsesja to moda wśród dzieci, na bohaterów "bajek". No dobra a jeżeli chodzi o prezencik ja kiedyś (przed wszystkimi ciążami) mężowi na prezencik kupiłam sobie czerwoną, bieliznę pończoszki itd. Mojemu się podobało ;-) A alkohol myślę że to dobry pomysł :tak: no ewentualnie portfel, zegarek itp. Albo ksiązkę np "Kamasutrę" :zawstydzona/y:

reklama
zebrra ja sie juz dawno uzależnilam od Tytana hehehe - reszta dla mnie śmierdzi albo niedoczyszcza :-) czyli jak widać nie ty ani ja jedna z kolejnym babskim zboczeniem heheheh

marika kup cos co jemu sprawi radość i coś co lubi - ja mam w nosie konwenanse - Duży od początku naszego wspólnego bycia pod choinkę dostaje extra zabawkę (kiedyś wygadał się że zazdrości dzieciom teraz - bo w czasach jego dzieciństwa takich odjazdów nie było - a jemu samemu sobie głupio kupować) cieszy się i bawi jak dziecko - a ja mam radochę heheheh, na urodziny z imieninami wyszukuję mu jakiegoś mało znanego whiskacza - jako że koneserem jest - śmierdzi mi później wieczorem ale co tam... ważny ten błysk w oku no i podziw później kolegów jak ich częstuje z dumą... heheheheh

ja chyba pod serduszkiem noszę Śpiącą Królewnę.... jak nie pukała tak nie puka.... cichutkie to takie, spokojne.... nie wiem po kim bo ani po mnie ani po Dużym..:-D

No i co??? Miałam sprzątać, a wylądowałam u koleżanki na kawce :) Niestety leń ze mnie i nic już tego nie zmieni...

Bazylia wczoraj wieczorem na przykład miałam silny ból głowy i trzęsawkę (ja to tak nazywam...) trzęsą się ręcę, zresztą czułam jakbym się cała trzęsła, no i jak zmierzyłam ciśnienie, to okazało się, że 150/105... także tego typu objawy wysokiego ciśnienia...

Fasolku super, że wszystko się udało, a może wkleisz nam w galerii jakieś ślubne zdjątko???

Ankami zgadza się domestos cuchnie okropnie, ale jakie efekty :)

Zebrra, ze wszystkich moich zmysłów węch jest najcenniejszy i najbardziej wyczulony ;) poza tym kiedyś właśnie nie mogłam czegoś domyć Domestosem i postanowiłam rozstać się z nim raz na zawsze ;)

A co do męskich prezentów, to ja z moim Mariuszem nigdy nie mam problemów, bo zawsze znajdzie się jakaś książka, której on potrzebuje albo jakaś płyta. A ostatecznie uznaję, że śmierdzą mu już rękawiczki na siłownię i kupuję nowe ;)

Asiu a czy ten twój płyn jest taki przezroczysto-żółtawy?? jak tak to ten:) fakt że śmierdzi bo ocet fiołkami nie pachnie-niestety:laugh2::laugh2: ale jest rewelacyjny:tak:

Grubelku pomysł na prezent oryginalny:laugh2::tak: mojego kręci seksowna najlepiej koronkowa bielizna...ale szkoda mi teraz na to kasy...porozciąga się itp, lepiej mu coś kupię co mu się przyda bardziej....:):happy:
tylko zegarek, skórzane paski, portfel(kupiony rok temu) on ma...nawet ma zapas fajowych bokserek:laugh2::szok: i nie wiem co kupić....chyba jednak tego koniaczka.
Zebrra, nicoya wie dokładnie ile duży ma wzrostu ale jest wysoki i też może mieć coś koło tego co twój:tak:(widziałam foto)
Fasolku ja też proszę o ślubne foto w galerii-ej laski a może wszystkie się wreszcie pokażemy co???

Ankami nie szkodzi, moje problemy z ortografią zaczeły się odkąd jestem w ciąży... tak swoją drogą uważam, że to niesamowite... nigdy nie robiłam błędów i nagle pisząc coś zaczęłam się zastanawiać, jak to się pisze... a im dłużej się zastanawiam, tym jest gorzej...

Nicoya, to rzeczywiście duuuuuuuuży :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry