reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hi Hi :-D :-D :-D wesoło się robi z tymi zdjęciami :tak:

Jagiellonia ja czasami wypijam dwie parzone z mlekiem tylko takie malutkie i jest ok. Ciśnienie tez mam zazwyczaj bardzo niskie :tak:
No widzicie i Zebrre widać w całej okazałości :-D

reklama
Zebrra no,no no fiu fiu fiu w końcu Cię widać-no może nie w całej okazałości ale jesteś:):tak:fajna rodzinka-kurczę jak bym potrafiła tak sprawnie wklejać zdjęcia to bym was zasypała nimi....jeszcze w tym programie nie majsterkowałam do zdjęć-dziś wieczorkiem jak znajdę czas to się postaram:)

Zebrra gratuluje słodziutkiej rodzinki ;-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

:zawstydzona/y: byłam jednak u gina, powiedzaiał że brzuch mam jak kamień....pytał czy dźwigam czy nerwy???nerwy raczej...

dostałam czopki rozkurczowe:zawstydzona/y:

dla poprawy humoru poszłam na spacer, kupiłam śliczną krwisto czerwoną torebkę!!!!!

Dziękuję, dziękuję, chyba zacznę bić pokłony... :)

Marika przecież kiedyś wklejałaś zdjęcia...

Ewa, ale rozumiem, że z dzidzią wszystko w porządku??? Co do torebki, to ja mam na ich punkcie fioła (na punkcie portfeli też..), jak przynosze nowa do domu, to musze ukrywać przed Olafem, bo mam ich tyle, ze wszędzie się walają...

zebrra - mam nadzieję że w porządku bo nawet mnie nie osłuchali....

co do torebek to ja tak samo,mamie szybko oddaje bo mnie też linczują za nie .....i zawsze kłamie ze każda TYLKO 30 ZŁ:ppppppp , i tylko faceci w to wierzą:-p

mam chopla też na punkcie bucików, szpileczek różnych.....teraz chodze w mokasynkach, ale myślami już w szpileczkach......

Hi a propos torebek, to ja równiez mam manie skupowania ich i butów. W tamtym tygodniu kupiłam sobie taka malutką wieczorowo - sylwestrową w złotym kolorze. Mój mąz jak mu pokazałam zapytał czy to moja torba do szpitala :confused: :baffled: no i miej tu zachcianki... :wściekła/y:

reklama
Zebrra, ale piegi masz naprawdę czadowe :) od zawsze podobają mi się piegowaci ludzie (i najlepiej z lekkim zezem).

Pogoda dziś wyborna, prawdziwie wiosenna. Wyszłam wcześniej z pracy na badanie słuchu (audiogram) i aż się zgrzałam w zimowej kurtce. A przy okazji dowiedziałam się, że słyszę jakieś ponadprogowe dźwięki. Ciekawe ile już słyszy Dziecina w brzucholu? ;)
A zaraz lecę do gina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry