Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jagiellonia ja czasami wypijam dwie parzone z mlekiem tylko takie malutkie i jest ok. Ciśnienie tez mam zazwyczaj bardzo niskie
No widzicie i Zebrre widać w całej okazałości
Zebrra no,no no fiu fiu fiu w końcu Cię widać-no może nie w całej okazałości ale jesteśfajna rodzinka-kurczę jak bym potrafiła tak sprawnie wklejać zdjęcia to bym was zasypała nimi....jeszcze w tym programie nie majsterkowałam do zdjęć-dziś wieczorkiem jak znajdę czas to się postaram
Ewa, ale rozumiem, że z dzidzią wszystko w porządku??? Co do torebki, to ja mam na ich punkcie fioła (na punkcie portfeli też..), jak przynosze nowa do domu, to musze ukrywać przed Olafem, bo mam ich tyle, ze wszędzie się walają...
zebrra - mam nadzieję że w porządku bo nawet mnie nie osłuchali....
co do torebek to ja tak samo,mamie szybko oddaje bo mnie też linczują za nie .....i zawsze kłamie ze każda TYLKO 30 ZŁpppppp , i tylko faceci w to wierzą
mam chopla też na punkcie bucików, szpileczek różnych.....teraz chodze w mokasynkach, ale myślami już w szpileczkach......
Hi a propos torebek, to ja równiez mam manie skupowania ich i butów. W tamtym tygodniu kupiłam sobie taka malutką wieczorowo - sylwestrową w złotym kolorze. Mój mąz jak mu pokazałam zapytał czy to moja torba do szpitala no i miej tu zachcianki...
Zebrra, ale piegi masz naprawdę czadowe od zawsze podobają mi się piegowaci ludzie (i najlepiej z lekkim zezem).
Pogoda dziś wyborna, prawdziwie wiosenna. Wyszłam wcześniej z pracy na badanie słuchu (audiogram) i aż się zgrzałam w zimowej kurtce. A przy okazji dowiedziałam się, że słyszę jakieś ponadprogowe dźwięki. Ciekawe ile już słyszy Dziecina w brzucholu?
A zaraz lecę do gina.