reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ja śledzę wyborczą już od długiego czasu. Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek to Julia, Natalia, Marysia, Oliwia + wszelkiego rodzaju wynalazki typu Nikola (nawet nie wiem jak to napisać). Chłopaki to imiona naszych dziadków: Antoni, Ignacy, Jan, oprócz tego Kuba (bardzo częste), Mateusz.

reklama
Zebrra, teraz już chyba odpuścili sobie Jasiów - kilka lat temu było ich mnóstwo, ale znam jednego Janka, w którym do dziś jestem zakochana, więc bardzo dobrze mi się kojarzy to imię ;)

Zebrra, ja już kiedyś sama pisałam o tych 3 miesiącach i akurat z tym mam spokój, odczekałam stosowny czas i teraz będę miała mega pensję na macierzynskim :)
Ankami, Łucja jest w porządku, kojarzy mi się z Narnią...
Jasiów nie odpuścili! ;)

Bazylia, ale nasz pomysł na Łucję na pewno nie wziął się z Narnii ;) Kiedyś w Halo Gramy była taka prezenterka Łucja Kryńska, która bardzo się podobała Mariuszowi (potem przez jakiś czas mieszkała w moim bloku) - pewnie został mu jakiś sentyment ;) a tak poważnie, to dość przypadkowo wpadło nam to imię, ale od razu nam się spodobało.

Zebrra, tak wtedy Łucja miała krótkie włosy, potem jak już zdjęli program to długie; wysoka szczupła z wydatnymi ustami. No i to chwytało Mariusza za serce ;) czy raczej gdzieś poniżej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry