reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
dziewczyny co do imion mało jest teraz imion takich jak:
-Andrzej
-Błażej
-Dariusz
-Grzegorz
-Jarek
-Jacek
-Konrad
-Krystian
-kornel
-Leszek
-Mirosław
-Norbert(tak ma mój brat)
-Radosław(zastanawiam się też nad tym imieniem)
-Robert
-Wojtek(też się zastanawiam:) )

DLa dziewczynek:
-Beata
-Dorota
-Dominika
-Edyta
-Eliza
-Emila
-Grażyna
-Ilona
nie chce mi się dalej spisywać..te imiona wydają mi się rzadkie jak tak patrze na gazety i zdjęcia urodzonych dzieci to jest b mało dzieci o takich imionach jak napisałam...

hej dziewczynki wróciłam ze spacerku :-) Uspokoiłam się już i nie będę więcej myśleć o złych rzeczach, ale wracając do tego jaka jest służba zdrowia to wiem, że u lekarza Ani w gabinecie nawet USG nie mają !!!!!!!!!

A co do imionek to wiecie co my z mężem wybraliśmy dla dziewczynki - Klaudia, a co do chłopca to mąż chce Jakub a mnie coś nie pasuje dlatego czekam aż jutro lekarz powie mi że to dziewczynka (chyba że znowu zaciśnie nóżki;-) ) hihihi

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

No Marika, te imiona może i są rzadkie ale mi osobiście nie pasują, w zyciu bym nie nazwała córeczki Ilona albo Grażyna. Ale to, jak pisze Zebrra, kwestia gustu i rzeczywiście nie ma najmniejszego sensu o tym dyskutować, moja przyjaciółka dała synkowi na imię Edward i strasznie mi go żal, jak sobie wyobrażę dzieciaki w szkole wołające "Edzio-pedzio"...

Bazylia, dzieciaki są okrutne i pewnie do każdego imienia będą w stanie dopasować jakieś parszywe przezwisko :(

Niusia, wagę dziecka określa się na ogół po wielkości jego brzucha i jest to wynik jedynie orientacyjny.

Bazylia ale jesteś nastawiona niech Cię...:laugh2:ja przecież tych imion nie narzucam..i też połowa mi się nie podoba....a jak można nazwać synka Kajetan? czyli kajtek-kuźwa ja bym psa tak nie nazwała bo śmiesznie....:laugh2::laugh2:hihihi

Ankami nie tylko dzieciaki są okrutne...kumpela ma syna Filipa-a mój mąż go określa ten pasikonik (z bajki pszczółka maja) -filip z konopi..albo Filip to imię dla konia..tak słyszę o biednym małym Filipku.
Wiem że to nie ładnie ale niech sobie gada co chce w domu..byle go nikt nie słyszał.
Bazylia akurat imię Ilona bardziej mi się podoba od Zośki-takiej wiejskiej dziołchy..Zośka ,Zosia z serialu Na dobre i na złe...
tak jak piszecie kwestia gustu-ale fajnie że możemy się wypowiedzieć:) wolność słowa!:):laugh2:

Mariczko, przecież wiem ze nie narzucasz, piszę tylko że mi się nie podobają.. A jak moim znajomym z Trójmiasta napisałam, że myślę o Mariannie albo Idzie, to byli w szoku, że "nieźle pojechaliśmy" (?!!) więc to naprawdę kwesia gustu i obycia z pewnymi imionami.. moja babcia do trzeciego roku życia nazywała mnie Jodyna, bo nie mogła zapamiętać Judyta.. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry