Mila, jak możesz! dopiero co Zebrra wygnała mnie na miasto z powodu racuchów, a teraz znów mam leciec po "M jak mama"???Bazylek, no nareszcie jesteś! Już się stęskniłam :-). Słuchaj, w nowym "M jak mama" jest artykuł ze specjalną dedykacją dla Ciebie. Str. 94. Polecam przede wszystkim mniej więcej środek drugiej kolumny...
![]()
. Str. 94. Polecam przede wszystkim mniej więcej środek drugiej kolumny...
Pojawie się pewnie jutro rano albo wieczorkiem bo idziemy na imieniny do teściowej ... Do zobaczonka dziewczynki i miłego weekendu :-) 

i mam cały zestaw gazet do których do dziś zaglądam warto je zostawić na później jak dziecko jest starsze to można się dalej " dokształcać"
niemożliwe do zrealizowania w łóżku
, 1 rok AWF-u (pływaliśmy na odkrytym basenie i nerki mi padły), oraz 2 kursy instruktorskie, dzięki którym od kilku lat mogę pracować w wymarzonym zawodzie, a od 2006 na mojej uczelni jako samodz. ref. - instruktor jazdy konnej i hipoterapeuta 

a nieraz dostaję w pęcherz uuu
)
bardziej mnie ciągnie do tresury psów..chciałam zawsze się zająć tym zawodowo...w ogóle podziwiam sensi i zazdroszczę że jest weterynarzem-dla mnie to najlepszy zawód na świecie